Fără doar și poate, Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase asistente TV. Vecina de la rubrica meteo pune în fiecare dimineață zâmbete pe fața telespectatorilor și se explică de ce este atât de îndrăgită. Ramona are mereu glumele la ea și face o echipă minunată cu Dani, Răzvan, dar și ceilalți colegi ai săi.

Ramona Olaru a muncit foarte mult pentru a ajunge la nivelul de azi. Asistenta TV nu s-a ferit niciodată să recunoască că s-a născut într-o familie cu posibilității medii și că a muncit mult. De fiecare dată când are ocazia, frumoasa blondină povestește la TV întâmplari amuzante din copilărie, spre deliciul fanilor.

„Să o luăm cu începutul! M-am născut în județul Prahova, Vălenii de Munte, şi mai apoi ai mei s-au mutat într-o fermă din județul Călărași. Acolo unde am crescut şi, da, acolo am avut copilăria aia grea de mers la sapă, de jucat desculţă în noroi, de mers la cules de porumb cu ziua, de mâncat legume direct din grădină.”, a declarat, la un moment dat, Ramona Olaru pentru Viva!

Ramona Olaru, de la fata de la fermă la diva de TV

Ceea ce nu știu mulți este faptul că Ramona mai are o soră mult mai mare. Simona Mareș, spre deosebire de sora ei celebră, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Asistenta de la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” și nu prea a expus-o în online. Singurele momente în care fanii au putut să o admire pe Simona a fost la botezul unuia dintre copii.

Nu pot să cred! Șor’ mea a ajuns la al doilea copil! În cea de-a două poză încercăm să aflu secretul! … soon! ?
SpyNews

Atunci, Ramona Olaru nu s-a putut abține și s-a lăudat cu sora ei în fața tuturor. Vedeta o iubește enorm pe sora ei și o apreciază pentru faptul că îi este mereu alături. Simona are doi copii după care iubita lui Cazacu este, pur și simplu, topită. Văzând cât de bine se înțelege cu cei mici, asta a motivat-o, la un moment și pe blondină să devină mămică.

„Nu pot să cred! Șor’ mea a ajuns la al doilea copil! În cea de-a două poză încercăm să aflu secretul! … soon! ?” a scris Ramona Olaru pe Instagram în dreptul imaginilor cu sora ei.