Dana Marijuana are o domnișorică superbă care îi calcă pe urme. Aceasta a moștenit atât talentul cât și frumusețea mamei sale!

Dana Marijuana și-a abandonat cariera de artist pentru cea de mamă full time, iar acum are cu ce se mândri. Fiica ei cea mare, Alesia, în vârstă de 15 ani, s-a transformat într-o domnișoară foarte frumoasă. Tânăra și-a făcut debutul în lumea celebrității printr-un videoclip muzical.

Dana Coteanu, pe numele ei adevărat a fost prima artistă hip-hop din România. Puștoaica a rupt topurile în anii ’90 și a reușit să domnească alături de multe nume masculine celebre ale acestui gen muzical.

Deși era doar o adolescentă, talentul ei a fost recunoscut de mari personalităși din hip-hop precum BUG Mafia și La Familia, alături de care a avut și câteva colaborări.

Cât de frumoasă este fiica cea mare a Danei Marijuana?

La mai bine de 20 de ani când se prezenta „fata cea mai fidelă”, Dana a devenit „mămica cea mai fidelă”. Acum își retrăiește visurile tinereții prin Alessia, fiica ei în vârstă de 15 ani. De asemenea, ea mai are o pitică acasă, pe Iris, de 6 anișori.

Cât de frumoasă este fiica Danei Marijuana! Aceasta și-a făcut debutul în lumea vedetelor într-un videoclip muzical
Instagram

Alessia a moștenit frumusețea mamei sale și poate să se apuce oricând de modeling. Dana nu a ezitat să nu o posteze pe Instagram că să o admire toată lumea. Se pot observa trăsăturile comune dintre cele două!

 Cu cine a colaborat fiica Danei Marijuana?

Alessia a apărut în videoclipul lui Tonik Obiektiv, în piesa „Orașul”. Aceasta a atras toate privirile asupra ei, în  acest videoclipul și sigur va avea parte de mai multe colaborări de acum încolo. Talentul muzical îl are tot din partea mamei. Dana este foarte mândră de ea și de faptul că a ajuns pe propriile puteri să se facă cunoscută.

„Fiica mea cea mare, Alesia, apare pentru prima dată într-un videoclip muzical. Sunt foarte mândră de ea”, a scris Dana Marijuana pe pagina sa de Instagram.

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!