Sora Monicăi Gabor a ajuns să trăiască în lux suprem peste hotare

Numeroase tinere și-au creat un adevărat reper în modelele pe care le regăsesc în mediul online. Gențile sau ceasurile scumpe, hainele de brand, mașinile și corpul bine lucrat la sală au devenit pentru mulți ai generației actuale o dovadă a succesului.

Ramona Gabor se numără printre vedetele care publică în mediul online „spuma” unei vieți de prințese.  Acest lucru îi determină pe unii dintre internauți să se întrebe cum a ajuns fostul manechin să aibă atât de mulți bani.

Genți și ceasuri de 1 milion de euro?

Ramona Gabor are 33 de ani și a reușit ceea ce multe alte femei doar visează la această vârstă. Fostul manechin a ajuns să ducă o viață luxoasă în Dubai, fără a avea grija zilei de mâine. Sora Monicăi Gabor are un apartament pe numele ei și un bolid pe care îl conduce. De altfel, dincolo de toate acestea, Ramona deține numeroase bunuri extrem de valoroase. Gențile Hermes, Gucci sau Valentino sunt nelipsite de la ținutele ei.

Numai o geantă de tipul Hermes Birkin precum cele din colecția fostului manechin costă peste 20.000 de euro. Luând în calcul numeroasele accesorii de acest gen pe care vedeta le afișează, cel mai probabil însumate, acestea depășesc 1 milion de euro. De altfel, Ramona pune preț și pe ceasurile de firmă.

A dat lovitura cu afacerea ei

Ca majoritatea antreprenorilor, Ramona Gabor a încercat mai multe afaceri până să ajungă să aibă succes cu cea actuală. A creat costume de baie și uniforme de muncă însă a dat faliment în acest sens. Puțini știu că vedeta a avut chiar un mic atelier de croitorie în Dubai. Din nefericire, sora Monicăi a pierdut toți banii investiți în afacerea respectivă.

Ideea de a intra în industria parfumurilor s-a dovedit de bun augur. În doar câteva luni, Ramona a ajuns la un nivel înalt în domeniu. 10 dintre parfumurile ei se vând în prezent în mall-urile din Dubai și pot fi livrate oriunde în lume.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.