Edward Sanda se mândrește peste tot cu femeia care i-a dat viață.

Edward Sanda s-a maturizat pe scenă în fața fanilor. Artistul este recunoscător pentru tot ce are în prezent și este conștient că o mare parte din meritul lui îi revine mamei sale. Olimpia a fost mereu alături de Edward și l-a susținut în tot ceea ce a vrut să facă.

Edward Sanda poate spune că este un norocos. Artistul are o familie minunată pe care se poate baza oricând. Acesta are o relație specială cu mama lui pe care a simțit-o mereu aproape de el. Soțul Cleopatrei Stratan se mândrește peste tot cu mama sa, mai ales că aceast arată extrem de bine.

Nu puține au fost dățile în care mama lui Edward a fost confundată cu o presupusă soră a artistului. Olimpia Sanda era destul de tânără atunci când l-a adus pe lume pe artist, de aici și diferența destul de mică. Olimpia și-a susținut fiul să își urmeze visul și a avut mereu încredere în el că va reuși pe plan muzical.

Cât de bine arată mama lui Edward Sanda. Mulți cred că este, de fapt, sora artistului
Facebook

Olimpia este bucuroasă că are o pe Cleopatra Stratan noră

Simțul de mamă nu a înșelat-o deloc pe Olimpia. Încă dinainte ca fiul ei să aibă o relație cu Cleopatra, aceasta a simțit că va fi ceva mai mult între ei. Mama artistului s-a declarat mereu o fană a Cleopatrei, încă de pe vremea când cânta despre „Ghiță”. Într-o zi, Edward i-a propus mamei sale să vină la studio pentru a o cunoaște pe fiica lui Pavel Stratan.

Olimpia a fost foarte emoționată, dar și fericită în același timp. După o bună perioadă, a observat că fiul ei vorbește foarte des prin mesaje cu cineva. După ce a aflat că este vorba despre Cleopatra, mama artistului a fost în culmea fericirii.

„Eram fana Cleopatrei de când era mică. Ducându-se pe la ei pe la studio, Edi știind că o iubesc enorm, m-a întrebat dacă vreau să vin să o întâlnesc. Nu era nicio poveste între ei, acum circa 3 ani. Ne-am întâlnit, nu-mi venea să cred”, a declarat Olimpia, potrivit spynews.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.