La 35 de ani, Lavinia Pîrva are o viață ce pare a fi perfectă.
Deși din cauza pandemiei nu a mai putut susține concerte, Lavinia nu a stat degeaba.
Pentru cei care nu stiu, în timpul pandemiei cântăreața a lucrat la un proiect foarte important. Și anume, Lavinia Shop, un magazin online de haine. În doar un an, această afacere a devenit o sursă de venit considerabilă pentru Lavinia. Chiar dacă prețurile hainelor diferă, nu foarte multă lume își poate permite să dea 500 de lei pe un trening.

Cât costă un trening pe site-ul de haine al Laviniei Pârva. Nu oricine și-l poate permite! FOTO
Lavinia Shop

Marea pasiune a Laviniei

Lavinia a lansat această afacere în mijlocul pandemiei, împreună cu buna sa prietenă Maria Grigoriu. Magazinul deține haine pentru toate gusturile. De la rochii, salopete, hanorace, pantaloni, până la veste.  prețurile nu sunt chiar pentru toate buzunarele. Prețurile hainelor variază de la 200 de lei, până la 500 de lei. Spre bucuria fanelor mai tinere, uneori există și reduceri!


„Fiind ataşată de outfit-urile confortabile şi de calitate, simţindu-mă comod învăluită în ţesături delicate de bumbac, am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică şi îndrăzneaţă totodată. Şi, pentru că mereu am simţit că frumuseţea înseamnă simplitate, această linie se adresează femeilor cu personalitate, care alegsimplitatea şi bunul gust. Pentru că mă consider o persoană pretenţioasă în ceea ce priveşte vestimentaţia mea, nu mi-a fost facil să găsesc articole cu care să rezonez zilnic. Astfel, am început să caut un atelier de croitorie şi am conceput prima colecţia a brandului Lavinia Shop”, a declarat Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva a declarat în urmă cu ceva timp că totul a început ca o joacă. Aparent joaca s-a transformat într-un mare succes pentru îndrăgita artistă. În magazinul online al Laviniei se pot găsi haine de damă și lucruri pentru copii. Printre cele mai vându-te articole, se numără trening-urile pe care Lavinia Pîrva le crează.