Patronul unuia dintre renumitele restaurante de fițe din Herăstrău a dezvăluit de prețuri are

Paul Nicolau cunoscut după porecla Pescobar este unul dintre cei mai controversați patroni din Capitală. Acesta deține un restaurant cu un concept unic unde nu își permite oricine să consume preparatele alese. Printre cele de bază în localul lui se află homarul, al cărui preț per kilogram nu poate fi plătit de un român de rând.

Homarul la restaurantul lui Pescobar, festin de lux

Pescobar așa cum este cunoscut în lumea bună a Capitalei este un adevărat „guru” în materie de fructe de mare, raci sau homari. Acesta a avut dintotdeauna o pasiune pentru domeniu însă abia în ultimii ani a reușit să și-o cultive. După mai multe încercări de a face bani în alte domenii, Pescobar s-a aplecat asupra celui care îi aduce zilnic satisfacții profesionale, dar și financiare. Asta pentru că prețurile practicate în restaurantul lui nu sunt pentru orice buzunar.

Afaceristul Paul Nicolau a dezvăluit cu ce preț scoate la vânzare kilogramul de homar. Este vorba despre 600 de lei per kilogram. Cu siguranță o astfel de sumă nu este disponibilă a fi alocată de orice român de rând.

Își expune relația în mediul online

Paul Nicolau este o prezență extrem de activă în mediul online. Acesta are o comunitate mare de fani în mediul online. Pescobar este urmărit nu doar pentru hazul lui ci și datorită relației pe care o are cu una dintre angajatele lui. Cuplul este îndrăgit de mulți dintre internauți, fiecare postare în care cei doi apar atrăgând aprecieri numeroase. Pescobar și Larisa se afișează des pe Tik Tok , acolo unde fac provocări sau dezvăluiri despre relația lor.

Model de urmat în afaceri?

În ultima perioadă Pescobar a făcut turul Podcasturilor unde a fost invitat să vorbească despre succesul lui în afaceri. Acesta a dezvăluit că a trecut prin multe cumpene înainte de a ajunge la statutul pe care îl are acum.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.