Iată cât trebuie să scoți din buzunar pentru un frappe pe litoral.

Vacanțele pe plajele din România nu și le mai permite orice cetățean. Prețurile sunt din ce în ce mai mari, începând de la cazare până la felurile de mâncare.
Frappe-ul este cea mai populară băutură de la malul mării, iar cei mai mulți dintre turiști o consumă în fiecare vacanță. Totuși, cei care poftesc la această băutură răcoritoare la restaurantele de pe litoralul românesc trebuie să se aștepte la prețuri exorbitante.
Sursa: Social Media
În majoritatea locurilor de pe litoral, prețul pentru un frappe trebuie să plătească dublu față de anii trecuți. Dacă în trecut pentru o astfel de băutură trebuia să scoți din buzunar 10-12 lei, în prezent trebuie să plătești 25-27 de lei în funcție de local.

Cât trebuie să plătești pentru o porție de clătie, în Mamaia

În ultima perioadă, mulți turiști s-au plâns de prețurile exagerate de pe litoralul românesc. Pe lângă cheltuielile ce ține de cazare și cele de pe plajă, oamenii trebuie să scoată bani frumoși și pentru mâncare.

Cartofii prăjiți, micii, salatele și mai ales hamsiile, sunt printre cele mai populare preparate din rândul oamenilor aflați pe litoral. În ultimii ani, prețurile s-au tot schimbat. Spre exemplu, cartofii, anul acesta s-au scumpit cu un leu față de anul trecut.

În altă ordine de idei, după ce mănânci preparate de genul, parcă ar intra și ceva dulce. Așadar, pentru a-ți delecta papilele gustative cu ceva dulce și bun, poți apela la clasicele clătite. Însă, trebuie să știi că nici acestea nu sunt ieftin. Așadar, pentru o clătită cu nutella și banane, va trebui să scoți nu mai puțin de 18 lei din buzunar.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.