Reclamă

Dani Oțil este cunoscut de întreaga țară. Acesta este unul dintre cei mai apreciați prezentatori Tv. Pe lângă cariera în televiziune, acesta este și un afacerist de succes. Prezentatorul este posesorul unui restaurant popular din capitală, ce se numește „The Grill”.

Așadar, dacă vrei să ajungi în locația celebrului moderator sau vrei să afli câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a mânca în restaurantul lui, noi îți dăm informațiile!

Ce te așteaptă în restaurantul lui Dani Oțil

„The Grill” are o gamă largă de preparate pentru clienți, iar prețurile sunt diversificate. Astfel, poți băga mâna adânc în buzunar dacă vrei să-ți satisfaci poftele într-un restaurant de fițe. De la burgeri, paste și pizza, poți servi pește, aperitive exclusiviste sau te poți înfrupta dintr-o porție de fructe de mare. Toate acestea sunt preparate alese din meniul variat al restaurantului.

Românii care optează pentru un simplu burger de vită cu cartofi prăjiți, va plăti 48 de lei. Asta în comparație cu o ceafă de porc care costă doar 18 lei în restaurant. Așadar, prețul este destul de piperat, dar dacă vrei să vizitezi  restaurantul exclusivist al prezentatorului, nu trebuie neapărat să servești burger și cartofi. Poți opta pentru alte preparate care costă mult mai puțin și sunt adevărate delicii.

Cât costă un burger de vită la restaurantul lui Dani Oțil. Preparatul are un preț destul de ridicat
thegrill.ro

Dani Oțil, petreceri memorabile la „The Grill”

Inaugurarea localului vedetei de televiziune a avut loc în anul 2016. De atunci, toți clienții care intră în restaurantul acestuia se bucură de o servire ireproșabilă, de un decor ales și de preparate delicioase, conform recenziilor de pe pagina oficială de Facebook a localului. Vedeta Tv a dat lovitura cu afacerea în care investește încă de acum 6 ani.

Restaurantul său are preparate potrivite pentru toate gusturile și bugetele. În plus, matinalul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, a organizat și petreceri în locația pe care o deține. Acesta a desfășurat acolo petrecerea nunții sale și botezul fiului său.

 

 


Reclamă

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro