Fosta iubită a lui Dorian Popa a demonstrat că este o persoană independentă care nu caută să fie în lumina reflectoarelor, ci preferă să se concentreze asupra afacerii ei.

Babs are propriul său atelier cu haine și, pentru că pune atât de multă pasiune în ceea ce face, nu este de mirare că prețurile sunt pe măsură.

În ultima vreme, apele au fost extrem de agitate în viața lui Dorian Popa și, dincolo de faptul că a pierdut credibilitatea fanilor după ce a fost prins drogat la volan, artistul a pierdut ceva mult mai important. Și anume, pe Babs.

Zvonuri privind despărțirea lor au existat de acum câteva săptămâni, dar nimeni nu a discutat despre asta, până acum. Claudia Iosif a decis că este momentul să fie sinceră cu fanii ei și să fie ea cea care confirmă faptul că s-a despărțit de Dorian Popa, după o relație de 11 ani.

În continuare, Babs se dedică afacerii ei în care a investit mult timp, energie și dragoste. Claudia a pus bazele afacerii ei în urmă cu ceva timp și se pare că îi merge din ce în ce mai bine. Încrezătoare în forțele proprii, dar și talentată și cu viziune, Babs a început să cucerească din ce în ce mai multe doamne și domnișoare care și-au dorit să se îmbrace de la ea.

Cât costă să te îmbraci de la Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa. Nu oricine își poate permite!
Instagram

Babs are o clientelă destul de numeroase

Între timp, Babs și-a extins afacerea și nu mai creează doar haine, ci și încălțăminte, genți și accesorii. Pentru că totul este executat manual, prețurile sunt pe măsură, iar asta pentru că Claudia Iosif pune mereu accent pe calitate.

Fosta iubită a lui Babs a creat un site dedicat afacerii sale, acolo unde doritoarele pot vedea ce prețuri practică. De exemplu, cel mai ieftin top creat de Babs este 299 de lei, iar cel mai scump ajunge la 1.149 de lei. La categoria pantaloni, cei mai ieftini sunt 499 de lei, iar cei mai scumpi sunt 1.100 de lei.

În afară de piesele principale, rămâne la latitudinea fiecărei persoane dacă dorește să mai accesorizeze ținuta cu pantofi, cercei sau genți de la Babs.

Cât costă să te îmbraci de la Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa. Nu oricine își poate permite!
babsatelier.com