Soția lui Mircea Badea este cunoscută pentru experiența pe care o deține în domeniul sănătății și fitness-ului. Carmen Brumă are o comunitate mare și a obținut rezultate miraculoase alături de femeile pe care le-a ajutat să slăbească.

Multe dintre femeile din România aleg să lucreze cu ea. Carmen Brumă a făcut publice mai multe rezultate pe care le-a obținut alături de cele pe care le-a ajutat. Fotografiile „înainte și după” pe care le-a făcut publice, au determinat cât mai multe femei să apeleze la ea. Cele care vor să aibă un corp sănătos și frumos primesc un program adaptat în funcțiile de propriile nevoi.

Social Media

Câți bani trebuie să scoată o femeie din buzunar pentru a beneficia de servicii

Programele pe care le oferă au ajuns la foarte multă lume. Carmen Brumă este urmărită de mii de oameni pe rețelele de socializare, iar pe blogul său scrie sfaturi și diete complexe pentru cele ce o urmăresc.

Unul dintre abonamentele sale este „Dietă & Antrenamente. Abdomenul de urgență by Carmen Brumă” care costă 43 de lei. „Suplă & Sănătoasă în post by Carmen Brumă”, este un alt abonament care costă 36 de lei. Prețurile se învârt între 30-60 de lei și sunt destul de accesibile pentru România.

Ce pregătire profesională are Carmen Brumă

A urmat două licee în același timp. A terminat Liceul Teoretic nr 77 Moscova și Miguel Cervantes de Saavedra între 1991-1995. A mai studiat la facultatea de Științe Juridice și Administrative din Cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” și la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București.

În presă s-a remarcat ca prezentator al emisiunii „Tele Euro Bingo Show” la Antena 1 ca asistent TV al emisiunii. În prezent activează în domeniul wellness, fitness și nutriție. A absolvit o serie de cursuri de tehnician nutriționist, consilier în dezvoltare personală și instructor de fitness și aerobic. Datorită acestui cumul de cunoștințe, Carmen Brumă se bucură de succesul de astăzi.