Carmen Maria Racolța sau Carmen de la Sălciua, este una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. Vedeta își menține locul la fiecare apariție. Majoritatea pieselor ei au ajuns în topul YouTube Trending România și i-a detronat chiar și pe artiștii mai vechi. 

Pentru a rămâne în inimile fanilor ei, știe că trebuie să arate de invidiat. În ultimul său videoclip, Carmen de la Sălciua stârnește curiozitatea fanilor cu privire la ținută. A ales să poarte o rochie de invidiat și nu s-a uitat la bani. Ținuta este elegantă, sofisticată și îi pune în valoare trupul. Rochia de designer a fost admirată pentru prestanța pe care o oferă și, spun fanii, „arată ca turnată” .Detaliul sexy al rochiei, face ca ținuta să fie armonioasă, dar deloc provocatoare.

Instagram

Cât a costat rochia pe care a purtat-o Carmen de la Sălciua?

Rochia de imprimeu glamour și detalii subtile au costat-o pe vedetă aproximativ 3.000 de lei. Această creație marca Elisabetta Franchi, conține un amestec din lână și poliester și are detalii metalizate.

În videoclipul piesei „Iarăși bat la ușa ta”, artista poartă rochia alături de o coafură și un machiaj simplu. Piesa se află în trending, iar fanii săi au admirat apariția artistei atât în videoclip, cât și în postarea ei de pe instagram.

Modivo.ro

Fanii au explodat în mediul online la apariția sa

Carmen de la Sălciua își impresionează fanii prin transperența și simplitatea sa. Este cunoscută și adorată de către aceștia și nu ezită să îi surprindă. De data aceasta, Carmen de la Sălciua a primit comentarii diverse. Postarea în care poartă rochia semnată Elisabetta Franchi, i-au dat un aer de eleganță și finețe, spun fanii acesteia. „ Cât de finuță și frumoasă poți fi. Ai niște gusturi deosebite.” , a comentat o internaută pe rețelele de socializare. Altcineva, a observat încrederea cu care o poartă și felul în care o face să se simtă această rochie : „Se vede că radiezi de fericire!”, a adăugat o fană.