Daliana este în culmea fericirii alături de Răzvan.

La finalul anului trecut, Răzvan Simion și Daliana Răducanu au făcut cel mai important pas din viața lor. Prezentatorul a cerut-o de soție pe arhiectă, iar răspunsul a fost, evident, afirmativ. Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase etape din viața de cuplu și este inutil să mai precizăm că sunt suflete pereche.

Daliana Răducanu și Răzvan Simion trăiesc o iubire ca-n povești. Cei doi s-au întâlnit la momentul potrivit, iar acum sunt de nedespărțit. Răzvan are numai cuvinte de laudă la adresa partenerei sale și spune că alături de ea a găsit liniștea de care avea atâta nevoie. Și pentru că sunt suflete pereche, matinalul de la Antena 1 nu a mai pierdut timpul și a cerut-o de soție.

Cuplul a pregătit și un videoclip emoționant, așa cum îi caracterizează pe ei pentru a le da vestea cea mare fanilor. În filmarea respectivă, Daliana poartă o rochie diafană și elegantă care a atras atenția a mii de doamne și domnișoare. Și pentru că este o inspirație, Daliana a venit în ajutorul fanelor și le-a spus de unde a achiziționat-o.

Se pare că rochia este o creație autentică, produsă în România. Prețul ei se apropie de 5.000 de lei, însă merită fiecare bănuț. Materialul este extrem de calitativ, iar pe silueta corespunzătoare, face ravagii.

Cât costă rochia pe care a purtat-o Daliana Raducanu când a fost cerută de soție. Arhitecta s-a asortat cu Răzvan Simion
silkandlovelace.com

Daliana îl completează perfect pe Răzvan Simion

Daliana este o prezență destul de discretă în viața publică. Până acum, aceasta nu a exagerat deloc cu aparițiile și vrea ca lumina reflectoarelor să cadă pe iubitul ei. Partenera lui Răzvan este arhitect, iar, mai nou, a început să își dedice timpul unui proiect pe Youtube.

În tot acest proces de dezvoltare, bruneta îl are alături pe soțul ei. Cei doi au atâtea pasiuni în comun, iar designul interior și călătoriile sunt doat câteva dintre ele. Recent, cuplul s-a întors din Tulum, acolo unde au petrecut trecerea dintre ani.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.