Loredana Chivu este o femeie foarte răsfățată și curtată, la ordinea zilei, de numeroși bărbați. Mai mereu, bomba sexy surprinde publicul cu cadourile colosale și spectaculoase pe care le primește de la numeroșii săi admiratori. Recent, vedeta s-a „lăudat”, ca de fiecare dată cu un alt cadou colosal pe care l-a primit, se pare, chiar ieri. Loredana Chivu se simte specială alături de bărbați speciali care fac totul ca aceasta să fie în al nouălea cer.

Este adevărat. În ultima perioada, Loredana Chivu a tot postat diferite cadouri pe care le-a primit pe contul său de Instagram. Aceasta este curtată de un bărbat misterios care, de altfel, în urmă cu câteva zile i-a trimis chiar și un buchet imens de trandafiri portocalii.

Loredana Chivu, surprinsă cu un parfum de milioane

Într-un story postat recent pe Instagram, Loredana Chivu le arată urmăritorilor surpriza care i-a fost făcută din nou…un parfum, dar nu este un parfum oarecare. Se numește Tiziana Terenzi – Atlantida și costă peste 5.100 de lei. Încântată și entuziasmată de o așa surpriză, Loredana  Chivu a filmat, într-o clipă, parfumul pentru a le arăta și fanilor și de a-i ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei.

Cât costă parfumul de lux pe care l-a primit Loredana Chivu, de la bărbatul misterios din viața ei. Alții își iau mașină second hand cu suma aia!
spartoo.ro

Femeie independentă financiar, extrem de sexy și cu un cord de invidiat, Loredana Chivu niciodată nu duce lipsă de bărbați. Și nu orice fel de bărbați. Barbați care să o idolatrizeze și care ar face orice pentru aceasta. Din clipa în care a apărut în lumina reflectoarelor, focoasa blondină este plăcut surprinsă. Se întâmplă la ordinea zilei.  Primește tot felul de cadouri spectaculoase din partea bărbaților care o admiră.

Deși nu are un partener de viață declarat oficial, se pare că în viața blondinei există un pretendent cu o situație financiară foarte bună care îi aduce zâmbetul pe buze. Cu un asemenea cadou primit, fosta asistentă TV nu putea să nu se laude pe Instagram. Cu siguranță, multe femei sunt geloase pe ea.

Ca de fiecare dată, misterioasă, Loredana Chivu nu a menționat în conținutul story-ului și persoana care i-a oferit buchetul de trandafiri portocalii. Aceasta a lăsat loc interpretărilor și frământărilor curioșilor.