Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că iubita lui Speak este o împătimită a fashion-ului. Cristina Ștefania este o adevărată inpirație pentru fanii care o urmăresc, așa că este mereu atentă la detalii. Recent, vedeta s-a fotografiat cu o pereche de pantofi de colecție, pantofi pe care orice femeie și i-ar dori în garderobă. Și cum gusturile fine se întrețin cu mulți bani, Cristina Ștefania a dat și ea o mică avere pe încălțările de lux.

Cristina Ștefania nu ratează niciun trend. Iubita lui Speak se afișează mereu în online cu cele mai frumoase ținute. Vedeta are simț estetic foarte dezvoltat, astfel că sunt foarte puține dățile în care aceasta gafează. Chiar dacă a fost pandemie, Cristinei și iubitului ei le-a mers foarte bine, iar asta se vede pe profilele lor de social media. Cei doi au călătorit foarte mult, s-au mutat într-un apartament de lux și se afișează cu haine scumpe.

Cât costă pantofii pe care îi poartă Cristina Ștefania, iubita lui Speak. Și Ariana Grande are același model
Instagram

Cristina Ștefania poartă o mică avere în picioare

După ce a apărut în fața fanilor cu un colier din perle de 2.500 de lei, Cristina Ștefania și-a uimit, din nou, audiența. Iubita lui Speak și-a anunțat fanii că are pregătite câteva suprize pentru ei în perioada sărbătorilor de iarnă. Anunțul nu a fost făcut oricum, ci printr-o imagine care a adunat peste 40.000 de aprecieri.

Cristina Ștefania optat pentru o ținută roz care îi punea în evidență corpul lucrat la sală, dar altceva a atras atenția urmăritorilor. Fanii nu au putut să nu observe pantofii pe care îi purta vedeta. Încălțămintea, roz și ea, face parte dintr-o colecție lansată de celebrul brand Versace și costă 1.090 de euro.

Cât costă pantofii pe care îi poartă Cristina Ștefania, iubita lui Speak. Și Ariana Grande are același model
versace.com

Chiar dacă a dat o mică avere pe ei, Cristina Ștefania este conștientă că pantofii respectivi sunt o piesă care nu se va demoda niciodată. Mai mult, și vedetele din afară au făcut o pasiune pentru ei, iar Ariana Grande este doar unul dintre exemple.