Oana Lis și-a îndeplinit un vis al adolescenței, iar la 42 de ani a devenit paiholog. Partenera de viață a lui Viorel Lis are un cabinet în zona centrală a Capitalei, unde își întâmpină pacienții. Chiar dacă mulți ar fi considerat că vedeta are un tarif uriaș pentru o ședință de consiliere, lucrurile nu stau deloc așa.

Oana își oferă serviciile în schimbul a 100 de lei

Oana Lis a absolvit facultatea de psihologie în urmă cu trei ani și nu a așteptat prea mult până a început să profeseze. Soția lui Viorel Lis a ales să ofere consiliere într-o locație centrală, în schimbul a 100 de lei.Pandemia a determinat-o să își închidă cabinetul, însă acum, vedeta a revenit cu forțe proaspete. Tot din cauza restricțiilor, Oana a oferit pentru o perioadă ședințe de terapie online.Vedeta nu duce deloc lipsă de pacienți, mai ales având în vedere numărul în continuă creștere al celor care trec prin una dintre bolile secolului: depresia.

Oana le închide gura răutăcioșilor

Oana l-a cunoscut pe Viorel Lis în urmă cu 24 de ani și tot de atunci fostul edil a pus ochii pe ea. Într-un final, vedeta a lăsat garda jos și a început o relație amoroasă cu acesta. Deși de-a lungul timpului a fost acuzată de nenumărate ori că ar sta alături de partenerul ei doar pentru bani, aceasta le-a închis gura tuturor. Oana a mărturisit că numai o persoană care are sentimente puternice față de cineva poate rămâne fidel atâția ani. De altfel, indiferent de situația de sănătate prin care a trecut Viorel, psihologul i-a fost mereu aproape.

Ce pensie lunară are fostul primar

Oana a demonstrat că nu a rămas alături de Viorel pentru bani, mai ales că fostul edil nu are o pensie extraordinar de mare. Acesta încasează de la stat 3200 de lei pe lună. Din această sumă, vedeta are grijă să îi cumpere soțului ei și tratamentul de care acesta are nevoie.