Cât costa, de fapt, o rochie la magazinul deținut de Bianca Drăgușanu. Încă de la prima apariție TV, a spus că vrea să fie vedetă. Acum, blondina a ajuns exact unde și-a dorit. Este faimoasă și are o afacere în care se implică trup și suflet. 

Magazinul pe care îl deține Bianca Drăgușanu are tot ce își dorește o femeie. Rochie de zi, de seară sau de mireasă, vedeta le pune la dispoziție doritoarelor o gamă largă de produse pentru aproape toate buzunarele.

Cât costa, de fapt, o rochie la magazinul deținut de Bianca Drăgușanu

Fie că îți dorește o rochie lungă sau scurtă, decoltată sau nu, Bianca Drăgușanu le are pe toate. Piesele vestimentare se adresează unei game largi de gusturi.

Prețul unei astfel de piese începe de la 900 de lei și ajunge până la 3250 de lei, ultima fiind cea mai scumpă din această categorie de haine, care nu este singura.

Deși le vinde și online, Bianca Drăgușanu le sfătuiește pe cele care vor să cumpere o rochie să nu le cumpere direct de pe internet. Ea își invită viitoarele cliente să vină în showroom pentru a proba ce vor să cumpere.

Incredibil, dar adevărat! Cât costa, de fapt, o rochie la magazinul deținut de Bianca Drăgușanu
Magazinul Biancăi Drăgușanu

Vedeta a avut „probleme” în vacanță

Recent, vedeta a fost în vacanță la Roma, însoțită de o prietenă de a sa, iar odată ajunsă la locul unde avea cazare a găsit ceva ce nu se aștepta. Prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show” de la Kanal D, Bianca Drăgușanu  a povestit cu lux de amănunte ce a pățit.

”Pe la Roma am pățit( n. red. nemulțumită de cazare), pentru că merg și acolo destul de des. Am fost cu o prietenă. Cum arăta în realitate… Nu avea nicio legătură cu patul, cu cearșaful. Când am ajuns acolo am făcut un circ, dar circ! Vorbeam în spaniolă.

Le-am zis să îmi schimbe camera, că nu se poate! Pe internet arată într-un fel, în realitate într-un fel. Eu cunosc toate nivelurile de cazare. Îmi place să stau unde e bun și frumos, dar este în funcție cu cine mergi.”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D.