Fosta lui Alex Bodi se concentrează asupra afacerilor pe care le are. Cu toate că se laudă cu bolizi de lux, afacerile ei au trecut prin etape mai puțin profitabile.P

Daria Radionova are 28 de ani, iar până la această vârstă a bifat trei afaceri deschise în centrul Londrei. Diva a avut parte de încasări substanțiale, dar a avut parte și de perioade deloc profitabile. Momentan, Daria se concentrează pe singurul magazin de articole vestimentare pe care îl mai are.

A pierdut una dintre afaceri în pandemie

Daria a deținut un magazin de blănuri, unul de rochii elegante, dar și un salon de înfrumusețare. Dintre acestea, focoasa șatenă a rămas doar cu cel de rochii, pe care îl promovează intens și în mediul online.

Magazinul are și un site oficial de unde doritoarele își pot achiziționa cele mai chic piese vestimentare.  Spre surprinderea fanilor ei, Daria a decis ca prețurile să fie destul de accesibile pentru orice buzunar. Mai ales după perioada pandemiei în care a fost nevoită să își mute vânzările doar în mediul virtual, rusoaica preferă această strategie.

Astfel, cele care vor să poarte o creație din magazinul șatenei pot găsi piese vestimentare chiar și la 100 de lire, maximum 250. Pentru blănuri, despre care mulți susțin că diva le-ar importa direct din Rusia unde există o industrie în acest sector, prețurile cresc.

Aceasta nu este însa singura sursă de venit a vedetei.Daria are o comunitate mare în mediul online, astfel că, precum majoritatea influencerilor, face bani și din mediul online.

Bolidul de lux i-a fost vandalizat

Stilul de viață plin de opulență pe care Daria îl afișează pe internet i-a deranjat pe rău voitori. Astfel, rusoaica s-a trezit în urmă cu câteva luni cu bolidul de lux vandalizat. În plină stradă, mașina a fost lovită și incendiată astfel încât nu a mai putut fi salvată.Recent, Daria și-a achiziționat o nouă mașină care rupe gura târgului.

Fosta iubită a lui Alex Bodi avea până de curând planuri de a se muta în Monaco. Rusoaica visa să își extindă și acolo afacerile.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.