Dacă îți dorești să porți o ținută semnată de blondină, iată cât trebuie să scoți din buzunar.

Bianca Drăgușanu este una dintre figurile importante din showbiz-ul românesc. Vedeta nu se limitează la a fi imaginea unor branduri cunoscute din România, ci se ocupă de propriul atelier de rochii. Bianca Drăgușanu a pus pe picioare acum câțiva ani propria afacere în care creează rochii de mireasă și rochii pentru evenimente speciale. Blondina reușește să își conducă cu succes atelierul, pe care deseori, o promovează pe Facebook și Instagram. 

Prețul pe care îl are articolul vestimentar semnat de Bianca Drăgușanu

Cum sezonul evenimentelor a început, femeile vor să aibă o apariție de senzație, iar de multe ori visează la o ținută cu totul specială. Totuși, nu oricine își poate permite să poarte o creație semnată de blondină. Pe lângă modele de rochii care atrag atenția oricui, și prețul este la fel de important.

Pentru o rochie, o femeie trebuie să scoată nici mai mult, nici mai puțin de 2.150 de lei. O rochie scurtă costă peste 1.000 de lei.  Prețurile cresc dacă e vorba de o ținută mult mai deosebită sau chiar de rochiile de mireasă. O astfel de ținută ajunge la 5.500 de lei.

Cât costă o rochie din colecția de vară a Biancăi Drăgușanu. Nu orice femeie își poate permite o astfel de ținută. FOTO
bianca-dragusanu.ro

Deși rochiile sunt destul de scumpe, blondina nu duce lipsă de cliente. Bianca Drăgușanu nu ezită să posteze pe Instagram imagini cu ținutele alese de femeile care îi trec pragul atelierului și sunt fericite de alegerea făcută.

Tinerele care îmbracă o rochie semnată de Bianca Drăgușanu se declară mulțumite. Deseori, blondina postează comentariile clientelor sale pe conturile personale de Facebook și Instagram.

Fără doar și poate, Bianca Drăgușanu este cunoscută pentru luxul și opulența pe care le afișează în mediul online, iar acest lucru se poate observa și din creațiile semnate de blondină, care sunt la mare căutare, mai ales acum, când sezonul nunților este deschis și fiecare femeie își dorește să poarte o ținută spectaculoasă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.