Oana Roman a dat lovitura cu afacerea deschisă în timpul pandemiei.

Oana Roman se numără printre vedetele care s-au îmbogățit, în timpul pandemiei. Așa cum se știe, alte vedete au sărăcit în acea perioadă dificilă. Dar nu și Oana Roman. Vedeta este ajutată de Marius Elisei să administreze magazinul de haine. Afacerea se pare că are mare succes și nu duce lipsă de cliente. Chiar Oana Roman promovează afacerea pe Instagram, iar femeile s-au arătat interesate de noua colecție lansată de vedetă. 

Prețurile pe care le are noua colecție a Oanei Roman

Cum sezonul estival a început deja și multe femei își schimbă garderoba, și Oana Roman a ținut cont de dorințele doamnelor, care s-au arătat încântate de noile ținute. Astfel că, vedeta a lansat colecția de vară, cu modele de rochii care să le avantajeze și pe femeile cu forme. Poate vă gândiți că a a ales prețuri ridicate pentru articolele vestimentare. Spre surprinderea tuturor, nu este deloc așa.

Oana Roman și-a dorit ca prețurile să fie accesibile oricărui buzunar. De aceea, o rochie de vară costă puțin peste 200 de lei. Prețul variază în funcție de modelul rochiei și sunt cuprinse între 180 și 230 de lei.

Cât costă o rochie de vară, pe site-ul de haine al Oanei Roman. Prețul pe care îl are articolul vestimentar. FOTO
mioboutique.ro

În urmă cu ceva timp, Oana Roman mărturisea că este mândră de afacerea pe care a dezvoltat-o alături de Marius Elisei. Tot atunci, vedeta preciza că scopul ei este să inspire cât mai multe femei prin ținutele sale. Oana Roman mai spunea că nu este nevoie de un buget mare pentru a te îmbrăca bine.

Vedeta susținea că femeile cu forme pot să se îmbrace la fel de bine, în ciuda tuturor prejudecăților, cu care ea însăși s-a confruntat de-a lungul timpului.

Pe lângă rochii de vară, site-ul Oanei Roman le propune doamnelor și bluze, fuste, lenjerie de corp și chiar articole pentru copii. Prețurile sunt pentru orice buzunar, iar Oana Roman este încântată de faptul că eforturile sale din plină pandemie au dat roade.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.