Reclamă

Patrizia Paglieri este unul dintre cei mai cunoscuți chefi din România. Ea a făcut parte din juriul emisiunii „Masterchef”, însă românii au început să o cunoască mai bine după ce a participat la „Asia Express”. Ea are un restaurant în București cu specific italian. În restaurantul acesteia, pizza este preparatul preferat al clienților. Iată cât trebuie să scoți din buzunar pentru o pizza capriciosa.

Patrizia Paglieri se află pe lista celor mai cunoscuți chefi de la noi din țară. Ea a fost pentru mult timp jurat în cadrul emisiunii „Masterchef”. Totodată, ea a concurat și în cadrul emisiunii „Asia Express”.

Așadar, cei care doresc să mănânce la restaurantul Patriziei Paglieri, trebuie să știe că prețurile sunt destul de decente.

social media

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o pizza capriciosa la restaurantul Patriziei Paglieri

Restaurantul Patriziei Paglieri este situat pe Calea 13 Septembrie din București. Meniul din cadrul acestui restaurant este destul de variat. Cu toate că este un restaurant cu specific italienesc, pe lângă pizza, paste și creme, mai poți comanda și burgeri. Însă, cea mai preferată de clienți este pizza. Aceasta este preparată în stil italienesc, iar fiecare sortiment are ingredientele din rețeta originală

Totuși, probabil că vă întrebați cât poate costa o pizza în restaurantul Patriziei. Este bine de știut faptul că prețurile nu sunt foarte piperate. Conform meniului, cea mai scumpă pizza din restaurantul acesteia costă 38 de lei, mai exact pizza capriciosa.

Dacă pizza capriciosa nu este pe gustul vostru, atunci puteți opta pentru alte pizza. Așadar, prețul pentru restul pizzelor din meniu este acesta:

  • Pizza Quattro formaggi – 36 lei
  • Pizza Diavola – 34 lei
  • Pizza Vegetariană – 32 lei
  • Pizza Margerita – 30 lei
  • Pizza Prosciutto e funghi – 34  lei
  • Pizza Quattro stagioni – 36 lei

Pizza este preparată în stil italienesc, după rețeta italienească. De asemenea, peste pizza italienească nu se pune niciun fel de sos de ketchup, cum obișnuiește lumea să pună.


Reclamă

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro