Cât costă o noapte de cazare, la Sinaia, de Revelion. Echivalează cu salariul primit de unii români, într-o lună

Cât costă o noapte de cazare, la Sinaia, de Revelion

Revelionul este aproape, așa că hotelierii s-au gândit să vină cu câteva oferte pentru posibilii turiști din Sinaia. Prețurile sunt de-a dreptul foarte mari. O singură noapte la un hotel de 4 stele te poate costa chiar și 2.000 de lei. Iată ce prețuri și facilități pot fi găsite în momentul actual pentru noaptea de Revelion.

La un renumit hotel din Sinaia, prețul este de 909 euro pentru trei nopți și două persoane. Situat central în staţiunea montană Sinaia, acel hotel de 4 stele oferă acces gratuit la un centru spa cu 2 saune, piscină interioară şi cadă cu hidromasaj. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate. Toate camerele hotelului au TV cu ecran plat cu canale prin cablu, cutie de valori şi minibar. Baia privată include papuci şi articole de toaletă gratuite.

Hotelul găzduieşte un restaurant care serveşte mâncăruri româneşti şi internaţionale şi oferă un bogat mic dejun tip bufet în fiecare dimineaţă, cu o varietate de produse atent selectate. De asemenea, există un bar şi o sală de conferinţe. Telecabina este la 5 minute de mers cu maşina. Castelele Peleş şi Pelişor, precum şi mănăstirea Sinaia se găsesc la mai puţin de 2,5 km de proprietate. Gara Sinaia este situată la 10 minute de mers pe jos. Există o parcare gratuită, în funcţie de disponibilitate, dar vizavi este şi o altă parcare publică cu plată.

Cât costă o noapte de cazare, la Sinaia, de Revelion. Echivalează cu salariul primit de unii români, într-o lună
booking.com

O noapte de cazare pe persoană poate costa 2.000 de lei, însă pentru familiile cu copii, prețurile sunt și mai mari. Pentru trei nopți de cazare, o familie trebuie să scoată din buzunar în jur de 1.116 de euro. În acest preț, sunt inclus micul-dejun, masa specială de Revelion, activități pentru cei mici, saună, cadă cu hidromasaj și centru de wellness.