În perioada pandemiei, Mihai Trăistariu a dezvăluit că veniturile sale au avut de suferit, mai ales că nu a putut să-și închirieze apartamentele pe care le deține pe litoralul românesc. Fostul component al formației Valahia încearcă să-și revină acum cu banii, așa că a scos la închiriat spațiile de cazare. Cât percepe solistul pentru o singură noapte de cazare? 

Mihai Trăistariu a mărit prețurile la apartamentele pe care le închiriază la mare

Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, are șase garsoniere la mare, în stațiunea Năvodari, pe care le dă spre închiriere turiștilor care ajung pe litoralul românesc. Recent, artistul a avut un șoc după ce a închiriat apartamentele unor tineri din Suceava, care i-au produs pagube materiale. Supărat, Mihai Trăistariu a decis să crească prețurile. În acest mod, crede el, nu va mai putea veni oricine să se cazeze la el.

Am avut toate cele 6 apartamente pline în weekend-ul de 1 Mai. Eu aveam 150 de lei pe noapte, pe apartament, dar m-am enervat! Am lăsat foarte ieftin tot, tocmai ca să-mi formez o clientelă, să învăț oamenii să vină aici, dar m-am speriat, pentru că, lăsând prețul jos, vine oricine și nu vreau să mai vină oricine! E foarte riscant! Din 3 mai am mărit la 230 de lei pe noapte, tocmai în ideea să se mai selecteze puțin clientela. Pentru iulie și august am 350 de lei pe noapte”, a explicat Mihai Trăistariu, pentru Wowbiz.

Facturile la utilități sunt cea mai mare frică a mea! Apartamentele nu vor avea nevoie neapărat de căldură, dar se va consuma apă caldă. Aștept vara să văd ce costuri aduce asta, dar nu am mărit prețul. Dimpotrivă, l-am lăsat mai mic decât anul trecut. De două veri am deschis apartamentele și s-a format o clientelă. Jumătate dintre ei se întorc și vara asta și au rezervat deja. Am observat că e o șmecherie cu chestia asta și, ca să-i obișnuiesc pe oameni să recomande mai departe, le fac un preț mai bun. Vecinii mei, care au același tip de apartament, închiriază cu 500-600 de lei pe noapte. Eu îl dau cu aproape jumătate, a mai completat artistul.

foto: social media