Atunci când ai bani, îți permiți să-ți faci orice moft și orice poftă. Așadar, nu e de mirare că Loredana Groza a reușit să-și achiziționeze un bolid de lux pentru care a plătit o sumă de-a dreptul colosală. Atât de mare, încât un român de rând ar scoate banii aceștia din buzunar pentru o casă.

Potrivit informațiilor din presă, Loredana Groza a scos din buzunar suma de 50.000 de euro pentru un bolid de lux. Este vorba despre un BMW X5. Pentru că banii nu sunt o problemă, diva i-a cumpărat și tatălui său aceeași mașină, fără să stea prea mult pe gânduri.

Loredana Groza, foarte darnică cu părinții săi

Așa cum v-am spus, banii nu sunt deloc o problemă pentru Lori. Vedeta are grijă să le ofere părinților săi un trai de milioane, la propriu și la figurat.

„Părinţii mei m-au alintat, chiar dacă nu erau bogaţi. Încercau să îmi facă pe plac. Dacă doream o păpuşă, mă rugam la Moşul să mi-o aducă. Şi făceau eforturi să o am. Dar pentru asta a trebuit să fiu cuminte şi să învăţ bine mereu.”, declara artista acum câţiva ani, în presă.

Cât costă mașina pe care o conduce Loredana Groza. Alți români de rând plătesc această sumă pe o casă!
social media

Nu s-a „scăldat” mereu în bani și lux

Dacă acum își permite să-și facă orice poftă, în trecut, mai exact în copilărie, Loredana Groza își planifica inclusiv mesele, pentru a-i ajunge banii pentru tot ceea ce avea nevoie.

Erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară. Costa 25 de bani o chiflă.

Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal.”, declara Loredana Groza în cartea publicată de editura “Curtea Veche”.