Gheorghe Turda conduce o mașină la care mulți români doar visează.

Fără doar și poate, Gheorghe Turda se numără printre cei mai apreciați interpreți de muzică populară. Succesul său a trecut granițele țării. Odată cu celebritatea, au venit și sume deloc de neglijat. Astfel că, în prezent, artistul conduce o mașină care se încadrează perfect în categoria bolizi de lux. 

Gheorghe Turda: „Întotdeauna am avut mașină bună, mai scumpă

Artistul deține o mașină care costă nu mai puțin de 50.000 de euro, cu care se deplasează la concerte. De cele mai multe ori, artistul merge și în turnee cu bolidul de lux, a cărui marcă nu a dorit să o dezvăluie. Interpretul de muzică populară nu ezită să conducă și la 74 de ani, așa cum se întâmplă în cazul evenimentelor din țară.

„Întotdeauna am avut mașină bună, mai scumpă, nu contează firma, nici nu o zic. Am grijă să am o siguranță pe șosele, nu merg cu orice, la drum lung conduc doar eu, doar când am vreo petrecere, și mai beau un păhărel, îmi iau șofer.

Recent, m-am întors de la Roma, unde am susținut un recital pentru comunitatea românilor, au fost prezenți 3.000 de spectatori. A fost un eveniment organizat de Ministerul de Externe și de Ambasada Română, a fost acolo și consulul României, a fost un mare succes”, a declarat Gheorghe Turda ego.ro. 

Cât costă mașina pe care o conduce Gheorghe Turda. Oamenii de rând muncesc ani întregi pentru această sumă!
Colaj Substantial

Deși este proprietarul unei mașini la care oamenii de rând doar visează, Gheorghe Turda se comportă ca un om simplu. Artistul se numără printre persoanele publice, puține de altfel, care aleg să se deplaseze folosind mijloacele de transport în comun.

Nu de puține ori, artistul este văzut dând autografe pe stradă sau în stațiile de troleibuz. În timp ce alte vedete de la noi nu își doresc să se împartă spațiul cu oamenii de rând, interpretul de muzică populară nu are nicio problemă cu acest lucru. Ba mai mult, Gheorghe Turda este încântat să vorbească cu discute cu oamenii simpli.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.