Alex Bodi și-a sărbătorit recent ziua de naștere, prilej cu care a mers în Dubai pentru a petrece alături de cei dragi. După aniversare, milionarul a continuat distracția fără să se uite deloc la bani.

Alex Bodi a închiriat o barcă pentru iubita și fiicele lui

Alex Bodi face tot îi stă în putință pentru a-si vedea fiicele fericite. De altfel, micuțele lui se întâlnesc destul de rar. Asta pentru că fiica lui cea mare, Chaquelline locuiește în Spania alături de mama ei. Selena, fetița cea mică a milionarului are domiciliul în București alături de Iulia Sălăgean.

Pentru ziua lui de naștere, Alex Bodi a avut parte de o surpriză atunci când a reușit să aibă alături ambele fiice în Dubai. Deși a fost mai dificil ca fetița cea mică să poată pleca, până la urmă, totul a avut un deznodământ frumos.

Social media

Alex Bodi s-a bucurat din plin de momentele alături de cele două copile, dar și de prezența iubitei lui , Ema Uta. După petrecerea pe cinste într-un club din Dubai, a urmat o zi plină de distracție pusă la cale de afacerist. Acesta nu s-a uitat deloc la bani și a închiriat o ambarcațiune de lux pentru câteva ore. Totul, pentru iubita și copilele lui. De altfel, Alex Bodi s-a asigurat că micuțele au parte de momente de amuzament. Astfel, le-a plimbat cu skijet-ul și s-au distrat la maxim.

Bineînțeles un astfel de răsfăț vine la pachet cu niște costuri pe care nu oricine și le poate permite. Pentru doar o zi, o ambarcațiune de lux închiriată în Dubai pornește de la prețul de 4000 de lei.

De altfel, pentru șederea în Dubai, milionarul a ales un apartament de lux cu o vedere panoramică de milioane.

Ema Uta a fost cea care a publicat în mediul online, imagini din locația respectivă.