Fără doar și poate, Răzvan Simion este unul dintre cei mai bine îmbrăcați prezentatori de la noi. Matinalul de la Antena 1 nu este stilat doar când apare pe micul ecran, ci și în viața de zi cu zi. Răzvan și-a conturat stilul în ani de zile. Acum, a devenit un reper pentru mulți bărbați.

Telespectatorii fideli de „Neatza cu Răzvan și Dani” sigur au observat că, de-a lungul unu sezon, Răzvan Simion nu repetă deloc ținutele. Prezentatorul combină elementele vestimentare, astfel încât rezultatul să fie mereu unul spectaculos. De departe, colegul lui Dani este cel mai bine îmbrăcat. Faptul că atrage toată atenția dă naștere și unor antipatii.

Răzvan Simion a recunoscut că este o fire mai boemă și mai romantică. Acesta este adeptul artei, indiferent de forma sub care se găsește, iar vestimentația poate fi și ea o artă. În ultimii ani de când este cu Daliana, prezentatorul și-a schimbat și stilul vestimentar, iar asta se poate observa cu ochiul liber.

weekend. Cât costă costumele pe care le poartă Răzvan Simion. Până și Dani Oțil este invidios pe el Social media

Răzvan Simion are o garderobă impresionantă

Acum, mai mult ca niciodată, Răzvan Simion poartă costume care, trebuie să recunoaștem că îi vin ca turnate. Având în vedere că astfel de piese vestimentare sunt preferatele lui, iubitul Dalianei a început să le și promoveze. Unul dintre cele mai cunoscute branduri de costume de la noi îl are ca imagine pe Răzvan Simion, iar vânzările au crescut considerabil.

Pentru fiecare campanie, colegul lui Dani Oțil a mers și a realizat poze și materiale video în Italia, un loc de suflet pentru el. Răzvan pare desprins din acel peisaj, iar cei care a văzut deja materialele, au avut numai cuvinte de laudă pentru el.

Domnii care vor să se îmbrace la fel ca el, trebuie să știe că vor scoate bani frumoși din buzunar. Pe site, costumele sunt cu titlu de prezentare, iar fiecare ținută se realizează doar pe comandă.