Cătălin Botezatu și-a pus amprenta asupra modei din România și nu numai.

Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul timpului, acesta a demonstrat că marea lui pasiune este moda și că face artă în acest domeniu. Drept dovadă, creațiile lui fac ravagii nu doar în România, ci și peste hotare.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de la noi. Acesta și-a pus semnătura pe unele dintre cele mai uimitoare creații și a îmbrăcat mii de vedete. Nu doar celebritățile de la noi apelează la el, ci și starurile din afară. Iar atunci când vine vorba despre ele, sumele sunt amețitoare.

Cătălin Botezatu a participat la unele dintre cele mai mari show-uri de modă din lume. Creațiile lui au defilat prin fața unor oameni importanți și nu este de mirare că au atras atenția multora. De-a lungul carierei sale, Botezatu a stabilit adevărate recorduri, inclusiv la capitolul cea mai scumpă rochie vândută, vreodată.

Cătălin Botezatu nu a făcut niciodată rabat de la calitatea materialelor. Designerul lucrează cu ce este mai bun și de aici și prețurile destul de piperate. Cătălin are o clientelă aleasă, iar recent a vobit despre una dintre cele mai scumpe creații pe care le-a vândut.

Cât costă cea mai scumpă rochie vândută de Cătălin Botezatu. Designerul nu duce lipsă de clienți
Social media

Cătălin Botezatu: „Nu era din România”

Probabil, așa cum era de așteptat, norocoasa care a pus mâna pe rochia semnată de Botezatu nu era din România. Pentru că și-a dorit să îmbrace o creație semnată de Bote, femeia respectivă a scos din buzunar, nici mai mult, nici mai puțin de 20.000 de euro.

Înainte ca lumea să comenteze și să-l numească pe Botezatu un designer scump, acesta a vrut să facă o serie de precizări. Prima dată a vorbit despre materialele alese care au fost unele dintre cele mai calitative. Apoi, este vorba și despre forța de muncă și timpul alocat pentru ca din atelierul lui să iasă o adevărată operă de artă.

„20.000 de euro. Persoana respectivă nu eram din România. S-a muncit aproape trei luni la ea, dar a fost o rochie foarte frumoasă. Poate merita mai mult, dar atât am pus. Am făcut rochii de seară și rochii pentru mirese foarte scumpe și în România.

Am mai avut o rochie cu un top din metal, bătut în pietre, unde numai topul costa pe vremea aceea 15.000 de mărci și partea de jos costa în jur de 40.000. A fost o rochie pe care doar am închiriat-o și apoi am păstrat-o. Am închiriat-o unei domnișoare, viitoare doamne care făcea parte dintr-o casă regală„, a spus creatorul, în exclusivitate, la WOWnews.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.