Ed Sheeran este unul dintre cei mai de succes artiști din noua generație. Piesele lui adună instant miliarde de vizualizări, iar fanii sunt în delir ori de câte ori îl văd pe scenă. La anul, artistul londonez și-a programat venirea în România, dar se pare că fanii nu s-au grăbit să arunce cu banii pe bilete. 

Ed Sheeran se numără printre artiștii al căror succes a inspirat o lume întreagă. Acesta și-a pus mereu sentimentele pe note muzicale, iar rezultatul este cât se poate de evident. Și anume, zeci de hituri la activ, cu miliarde de vizualizări și cu milioane de fani în întreaga lume.

Artistul a avut o perioadă în care a luat pauză de la muzică, dar se pare că a revenit în forță cu un album nou, dar și cu un turneu care are o oprire și în România. Pe 24 august, Ed Sheeran va concerta la București, pe Arena Națională, iar asta a fost una dintre cele mai bune vești pe care o puteau primii fanii.

Cât costă biletele la concertul lui Ed Sheeran din România. Fanii nu prea s-au bătut pe ele arhivă presă

Calum Scott cântă în deschidere

Pentru Ed Sheeran nu este pentru prima dată când vine în România, deci, putem spune că este obișnuit cu publicul și cu atmosfera de aici. Astăzi s-au pus oficial în vânzare biletele și, așa cum era de așteptat, prețurile acestora variază, în funcție de categoria de loc selectată.

Cel mai ieftin bilet pornește de la 299 de lei, prețul fiind alocat celor mai de sus locuri din tribună. Tribuna I Vest și Tribuna II Est sunt alocate categoriilor de bilete la 599 de lei, iar cei care preferă să stea în fața scenei, dar în picioare, trebuie să plătească 399 de lei.

Momentan, încă mai sunt bilete disponibile, semn că românii nu s-au bătut deloc pe ele așa cum a fost la Coldplay, în vară, când sute de mii de fani au stat la coadă ore în șir pentru a prinde un bilet.