Anamaria Prodan este o divă, în adevăratul sens al cuvântului. Vedeta muncește de ani buni pentru a ajunge la nivel de acum și anume, să îți poată permite orice fără să se uite la bani. Anamaria duce o viață de lux la care mulți visează, însă, numai cine este ambițios și determinat ajunge aici.

Anamaria Prodan este una dintre vedetele care a muncit atât de mult, până când numele ei nu mai are deloc nevoie de prezentare. De-a lungul timpului, sexy impresara a reușit să își creeze o imagine și o identitate puternică într-o lume în care nu i-a fost deloc ușor, mai ales că, majoritatea celor care activează sunt bărbați.

Anamaria Prodan a știut mereu să îmbine utilul cu plăcutul, așa că a investit bani atât în afaceri profitabile, cât și în imaginea ei de persoană publică. Aproape că nu există apariții de-ale sale în care aceasta să nu strălucească la propriu, dar și la figurat, iar la asta contribuie și bijuteriile pe care vedeta le accesorizează mereu ținutelor sale.

Cât costă bijuteriile Aneimaria Prodan. Vedeta poartă mereu o mică avere

Anamaria Prodan nu se uită deloc la bani

Ca orice femeie, Anamaria Prodan are o slăbiciune pentru pantofi, genți scumpe și bijuterii. De-a lungul timpului, vedeta a reușit să adune o mică colecție de astfel de accesorii neprețuite și nu ratează nicio ocazie în a le afișa, perfect asortate cu hainele pe care le poartă.

Fiind o iubitoare a luxului, Anamaria poartă mereu pe mână o colecție impresionantă de brățări Cartier, acompaniată de ceasuri scumpe și multe ale bijuterii strălucitoare. La un simplu calcul, putem spune că valoarea depășește ușor un milion de euro.

În timp ce mulți ar cred că Anamaria se laudă sau se afișează ostentativ, vedeta este de părere că merită să poarte asemenea averi la mână, pentru că a muncit pentru ele și pentru că este doar meritul ei pentru că a ajuns la acest nivel la care își poate permite orice.