Alex Velea practică un tarif proporțional cu show-ul pe care îl oferă.

Alex Velea se numără printre veteranii industriei muzicale autohtone. De ani de zile, acesta este prezent în topuri și pare că a descoperit rețeta succesului. De când s-au ridicat măsurile impuse de pandemie, Velea a revenit pe scenă mai în forță ca niciodată. 

Alex Velea se numără printre artiștii care au știut mereu să facă spectacol. Iubitul Antoniei are la activ zeci de hituri cu milioane de vizualizări, iar asta îl poziționează în topul celor mai buni artiști. De-a lungul timpului, Velea s-a reinventat constant și a demonstrat că talentul îl ajută să cânte orice gen muzical, inclusiv manele.

Deși are acasă o familie cu doi copii, artistul nu a uitat nicio secundă nici de fanii lui. Agenda sa este plină mereu de concerte pe care le onorează de fiecare dată. Din ce în ce mai multă lume vrea ca Alex Velea să fie prezent la evenimentul lor, iar asta pentru că spectacolul este garantat. Însă, cei care vor ca Alex să le cânte, trebuie să bage mâna adânc în buzunar.

Cât cere Alex Velea pe un concert de 50 de minute. Iubitul Antoniei este scump la vedere
social media

Alex Velea nu a dus niciodată lipsă de proiecte, concerte sau evenimente private

Tariful lui Alex Velea poate părea destul de piperat pentru unii, însă acesta este stabilit în funcție de ceea ce oferă din punct de vedere muzical. În plus, la fiecare eveniment, artistul se deplasează cu echipa sa și cu dansatorii care trebuie și ei remunerați. Astfel, pentru un spectacol de 50 de minute, tariful lui Alex Velea este cuprins între 2.500 și 4.000 de euro.

Între zecile de concerte și orele de studio, Velea își face timp și pentru familie. Artistul iubește să petreacă timpul cu picii lui care, din filmările pe care le postează în online, par să îi calce pe urme. Achim și Dominic au muzica-n sânge și, chiar dacă nu cântă, momentan, dansează extraordinar de bine.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.