Dani Oțil este recunoscut pentru longevitatea emisiunii de la Antena 1 și, mai nou și pentru business-ul pe care îl are. De câțiva ani, soțul Gabrielei Prisăcariu deține o afacere de succes în una dintre zonele cheie ale Capitalei. În timp ce unii i-au etichetat prețurile ca fiind „piperate”, se pare că salariile angajaților nu intră în această categorie.
Dani Oțil a demonstrat că poate îmbina utilul cu plăcutul. Pe lângă emisiunea pe care o moderează cu succes, vedeta Antenei 1 s-a impus și pe piața restaurantelor. The Grill, afacerea lui Dani este una prosperă și se pare că i-a adus profit chiar și în vremurile grele ale pandemiei.
Dani Oțil pune pe primul loc profesionalismul
Nu mai este niciun secret faptul că Dani Oțil este foarte pretențios. Echipa de la restaurantul său este compusă doar din profesioniști aleși pe sprânceană. Începutul de an l-a prins pe prezentator pe picior de schimbare. Aceasta este în căutare de bucătari și, pe lângă cerințele absolut necesare, salariul este următorul aspect care contează.
Cei care vor să facă parte din echipa lui Dani Oțil trebuie să știe un singur lucru. Prezentatorul funcționează foarte bine pe principiul proporționalității. Mai exact, cu cât viitorul bucătar este mai priceput, cu atât salariul va fi mult mai mare. Potrivit celor de la cancan.ro, banii pe care Dani îi oferă pentru această poziție sunt cei mai întâlnit la nivelul pieței.
Viitorul bucătar care va face artă în farfuriile de la The Grill va primi ca remunerație pentru talentul lui între 800 și 1000 de euro. În timp ce unii s-au arătat mai mult decât mulțumiți, alții au criticat decizia lui Dani Oțil, motivând că soacra lui câștigă mai mult.
În urmă cu ceva timp Dani a lămurit și această dilemă. Prezentatorul a recunoscut că mama Gabrielei Prisăcariu este implicată în afacerea restaurantului, dar câștigă o avere din asta.
„Eu am angajat-o pe soacră-mea. E aproape șefa mea. E bine, e bine că-i mai trag din salariu”, a declarat Dani Oțil.