Cătălin Măruță a debutat cu pași mărunți, dar siguri, in sfera televiziunii. De la emisiunile interactive difuzate pe TVR  la a fi coprezentator în cadrul Eurovision 2006 până la statutul actual, soțul Andrei a parcurs un drum destul de lung. Îndrăgostit de televiziune așa cum el însuși a declarat, Cătălin este remunerat în raport cu notorietatea pe care și-a câștigat-o în domeniu.

Cătălin Măruță a început colaborarea cu PRO TV de mai bine de un deceniu și până în prezent emisiunea moderată de acesta s-a dovedit a avea un real succes. Chiar dacă denumirea acesteia a fost schimbată la un anumit moment dat „Happy Hour”, în „La Măruță”, formatul show-ului care a dat peste cap deseori audiența s-a dovedit a avea un succes nebun.

În mod evident, prezentatorul a fost încă de la început remunerat regește pentru prestația sa pe micul ecran. Iubit de telespectatori, Cătălin Măruță este extrem de jovial și prietenos cu invitații lui, punându-i deseori în posturi cel puțin amuzante.

Cât câștigă, de fapt, Cătălin Măruță la PRO TV în fiecare lună? Oricine ar fi invidios pe salariul lunar al prezentatorului!
impact.ro

Cătălin Măruță câștigă 15.000 de euro în fiecare lună

Conform datelor publice, soțul Andrei câștigă lunar, în baza contractului cu PRO TV, nu mai puțin de 15.000 de euro.

De altfel, întreaga familie Măruță este recompensată semnificativ de același post. Andra are un contract de colaborare ca jurat în cadrul emisiunii Românii au talent încă de la debutul acesteia.

Pe lângă salariul pe care Cătălin Măruță încasează, prezentatorul are și alte venituri din contracte de publicitate. Atât prezentatorul, cât și soția lui sunt extrem de activi pe paginile lor de socializare. Acolo  au reușit să strângă o comunitate uriașă de fani.

Chiar dacă ambii câștigă sume mari lunar, Măruță și Andra cheltuie o avere pentru școlarizarea micuților lor. David și Eva iau parte la cursuri în învățământul privat, iar taxele care acoperă studiile lor sunt destul de mari. Astfel că prezentatorul are în ce investi o bună parte din banii câștigați prin prisma meseriei sale.