Dan Negru a dezvăluit ce sumă de bani a primit pentru emisiunea de Crăciun. Anul acesta a filmat o ediție specială cu marele actor Florin Piersic.

Ediția specială s-a filmat în Dubai, iar prezentatorul a mai spus că telespectatorii trebuie să se aștepte la o ediție de poveste.

„Am filmat o ediție specială de Crăciun. E o tradiție filmarea de Crăciun cu Florin și mă bucur că o păstrez de atâția ani. Anul ăsta am ales tema «Călătoriile lui Piersic» și am ales ca locație cel mai căutat oraș al Planetei, acum, datorită Expo 2021. Florin, vulcanic ca de obicei. Telespectatorii ar trebui să se aștepte la un Crăciun de poveste”, a spus Dan Negru, potrivit cancan.ro

Prezentatorul Dan Negru a povestit ce sumă de bani s-a încasat, pentru Ajunul de anul acesta

Anul acesta, interviul cu Florin Piersic și Dan Negru a ținut ocupate toate posturile de televiziune, emisiunea fiind lider de audiență.

„Mulțumesc pentru Seara de Ajun. Audientele au arătat ca am fost mulți, din nou, oriunde am fi… Am uitat totuși să vă spun ceva important : interviurile , inclusiv cel din seara de Ajun, sunt făcute FARĂ CÂȘTIGURI materiale. Florin Piersic a acceptat invitația pro-bono,din simpla bucurie a întâlnirii cu voi. Nici eu, nici Florin nu am câștigat niciun leu de pe urma acestor producții difuzate la tv. Pentru mine a fost o onoare reîntâlnirea cu Florin si pentru el a fost o bucurie reîntâlnirea cu voi. Astea au fost singurele câștiguri!

arhivă / captură tv

Televiziunile au primit aceste productii GRATUIT și le mulțumesc public că au acceptat să le difuzeze. Lipsa banului nu e un obstacol. Lipsa ideilor, DA ! Florin , mulțumesc pentru idei. Cristina M. Nicoleta T. Cristi O. mulțumesc pentru voluntariat. D-na Ani P. mulțumesc că mi l-ați dat pe inventar?Să fie asta „lecția Piersic”! Banii pot cumpara un ceas. Dar nu și timpul… Banii pot cumpara un câine dar nu-l pot face să dea din coadă… Mulțumesc”, a spus Dan Negru pe pagina sa de Facebook