Nicole Cherry a decis să poarte la dublul eveniment din viața ei o pereche de pantofi spectaculoși, de culoare albă pentru care artista a scos o sumă frumușică din buzunar.

Acum o săptămână, Nicole Cherry și-a creștinat fiica și s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Florin Popa. Pentru dublul eveniment din viața sa, artista a purtat două ținute una mai spectaculoasă ca cealaltă, dar pantofii nu au rămas neobservați.

Vedeta a optat pentru o pereche de Stiletto de la un brand celebru și pentru care a scos o sumă colosală din buzunar.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Nicole Cherry și-a creștinat fiica și s-a căsătorit civil cu Florin Popa. Pentru dublul eveniment din viața ei, artista a purtat două ținute spectaculoase, însă pantofii nu au rămas neobservați.

Nicole Cherry a scos o sumă colosală pe o pereche de Stiletto

Nicole Cherry s-a ocupat de organizarea în cel mai mic detaliu evenimentul mult așteptat de toată lumea, botezul micuței Anastasia, dar și cununia civilă cu partenerul ei de viață, care a avut loc într-un cadru extrem de frumos.

Artista a încântat privirile tuturor cu ținutele spectaculoase croite fix după formele ei, dar nici pantofii purtați la cele mai importante evenimente din viața ei nu au fost trecuți cu vederea. Nicole Cherry a optat pentru o pereche de Stiletto, de culoare albă cu aplicații din pietre. Se pare că artista a ales să poarte în cea mai importantă zi din viața ei o pereche de pantofi de la un brand celebru, pentru care a scos din buzunar 4.400 de lei.

Sursa: Social Media

Frumoasa cântăreață a strălucit în ziua în care a spus cel mai sigur „DA” din viața ei. Nicole a schimbat două ținute la minunatul eveniment, iar invitații au complimentat-o pentru felul în care arată la doar câteva luni de când a devenit mama pentru prima dată.

Chiar dacă a acumulat mai multe kilograme pe timpul sarcinii, se pare că vedeta le-a dat foarte repede jos și arată excepțional, nici nu ai zice că a adus pe lume un copil.