Cât a plătit Mirela Vaida pentru vacanța din Delta Dunării

Este sezonul vacanțelor, așa că Mirela Viada s-a înscris în trend și tocmai ce a bifat câteva zile de relaxare, departe de agitația din Capitală. Spre deosebire de majoritatea colegilor de breaslă, vedeta a ales să își petreacă vacanța în România. Aceasta a mers pentru câteva zile în Delta Dunării și a fost profund impresionată.

Mirela Vaida s-a bucurat de câteva zile de relaxare alături de familie, în Delta Dunării. Aceasta a fost cucerită de peisaj și nu a regretat banii cheltuiți. Pentru vacanța de trei zile, vedeta a băgat mâna în buzunar și nu s-a uitat la bani. Mai exact, doar pe cazarea a dat 2.000 de euro, însă spune că totul a meritat din plin.

„Legat de preț, pe noi ne-au costat aproximativ 2.000 de euro trei nopți de cazare în Deltă. La o pensiune de patru stele, cu demipensiune și cu transport inclus de la Murighiol. N-aș putea să spun că e mult, având în vedere cât au crescut prețurile acum, la tot ce înseamnă utilități.

Nu e nici puțin. E comparabil cu un orice sejur în oricare altă țară occidentală. Dar m-am bucurat că am putut măcar o vacanță din cele două-trei, pe care mi le-am propus pe an, să le fac în România. Și să las bani în România. Banii pe care să-i dăm serviciilor românești.  Locuitorilor din Deltă care trăiesc, vă spunem, din turism și din pescuit. Bani care știu că se întorc la ai noștri și care rămân în țară. Nu mi s-a părut un efort, nu e ieftină o vacanță în Deltă. Dar nici viața lor, acolo, nu este ieftină. Cam asta ar fi primele impresii.”, a declarat Mirela Vaida, potrivit fanatik.ro.

Cât a scos din buzunar Mirela Vaida pentru ce mai recentă vacanță? Vedeta nu s-a uitat la bani
Instagram

Mirela Vaida, impresionată de Delta Dunării

Mirela Vaida s-a declarat cucerită de Delta Dunării. Vedeta a admirat peisajele și s-a bucurat de ospitalitatea localnicilor. Aceasta a redescoperit frumusețile turismului românesc și are de când să viziteze mai multe locuri din țară.

„În Delta Dunării a fost fascinant, a fost ceva nou pentru toată lumea. A fost o surpriză și pentru noi cei mari, și pentru copii. Pentru că e inedit să lași mașina pe uscat și, de acolo ,să mergi cu barca până la hotel. Să ai ieșire și la Dunăre, și la mare și să poți, dacă vrei, să faci o plimbare cu barca. E inedit să ne dăm seama ce țară frumoasă avem. Ce locuri absolut fascinante avem. Care, din păcate, mi se pare că nu sunt destul de mult exploatate.

În Deltă mi-au plăcut oamenii. Oamenii din apropierea mărilor sunt niște oameni deschiși. Care își pun practic toată viața lor în slujba turiștilor. Ei trăiesc din pescuit și, mai nou, din turism. Însă turismul merge doar trei-patru luni pe an, maximum.”, a mai spus Mirela Vaida.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.