Regretatul cântăreț de muzică populară a investit o sumă considerabilă în locul de veci, unde acum își doarme somnul veșnic. Mehedințeanul artist a cumpărat locul de veci chiar de la impresarul său, Doru Gușman. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară a fost foarte apropiat de Doru Gușman, cât și de Maria, soția acestuia. Tocmai din acest motiv, și-a dorit să fie înmormântat lângă fosta nevastă a lui Doru Gușman.

Câți bani a plătit artistul pentru locul de veci

Petrică Mâțu Stoian nu s-a uitat deloc la bani și și-a cumpărat cel mai scump loc de veci. Acesta a plătit nu mai puțin de 20.000 de euro pentru locul de veci care, de altfel, este placat cu marmură.

Cât a plătit Petrică Mâțu Stoian pentru locul de veci. Regretatul artist a scos din buzunar o avere!
Spynews.ro

Artistul era mai apropiat de familia impresarului decât de familia sa?

Relația de prietenie dintre Petrică Mâțu Stoian și Doru Gușman a fost una solidă până la temelii. Se zvonește că majoritatea bunurile agonisite de celebrul cântăreț ar fi fost trecute pe numele firmei impresarului. Pe firma lui Doru Gușman, au fost trecute două autoturisme pe care Petrică Mâțu Stoian le-a deținut. În afară de cele două mașini, cântărețul mehedințean agonisise destul din cântări, astfel încât apartamentul său de pe litoral, cât și mulți alți bani au fost trecuți tot pe numele firmei lui Gușman. În ultima vreme, în online, s-a vehiculat că și apartamentul din zona Primăverii ar fi trecut tot pe numele firmei lui Doru Gușman. Despre acesta, impresarul a declarat că nu cunoaște absolut niciun detaliu.

Se pare că regretatul artist era mult mai legat din punct de vedere sufletește de familia impresarului său, Doru Gușman, decât de familia sa.

Petrică Mâțu Stoian a trecut în neființă la vârsta de 61 de ani. La acel moment, se afla internat în cadrul Spitalului de Urgență Reșița, pe secția ATI. Din păcate, faimosul artist a suferit un șoc septic.