Dani Oțil a fost multă vreme unul dintre cei mai răvniți burlaci din România.

Relațiile lui au fost mereu unele controversate, mai ales cea cu Mihaela Rădulescu din cauza diferențeu considerabile de vârstă. Însă, acum, prezentatorul de la Antena 1 s-a așezat la casa lui, iar Gabriela este cea care l-a cumințit.

Dani Oțil are multe povești pe care le poate spune lui Tiago sau chiar nepoților. Multă vreme, matinalul de la Antena 1 aproape că se și obișnuise cu rolul de burlac și părea că i se potrivește de minune. Fără nicio responsabilitate, Dani își gestiona banii așa cum știa el mai bine.

În tinerețe, fiind și celebru, Dani a considerat că trebuie să își satisfacă toate plăcerile și că nu trebuie să se uite la bani. Atunci, ca și acum, una dintre marile lui pasiuni erau motoarele. Aici, prezentatorul spărgea sume imense de bani pentru că voia să fie mereu printre cei mai buni.

Dani Oțil: „Pentru asta lucram”

Însă, la acea vreme, Dani Oțil mai avea o pasiune care, odată cu trecerea timpului și cu apariția statutului de bărbat însurat, a dispărut. Colegul lui Răzvan Simion nu s-a ferit niciodată să povestească aventurile lui sexuale, mai ales pe acelea pentru care a plătit și care i-au rămas în minte.

Cât a plătit cel mai mult Dani Oțil pentru servicii sexuale. Gabrielei sigur nu îi va plăcea ce va auzi
Social media

Una dintre ele pe care nu o poate uita este cea din Berlin, acolo unde a cheltuit o sumă frumoasă de bani pentru o experiență unică, pe care și-o amintește detaliat și acum. Prezentatorul a povestit în podcastul „Da Bravo” că a fost în Berlin și, cum trebuia să aștepte destul de mult, a decis să îmbine utilul cu plăcutul.

Astfel, Dani Oțil a apelat la serviciile sexuale oferite de mai multe femei și, chiar dacă banii pe care i-a dat nu au fost deloc puțini, experiența de care a avut parte se trăiește o singură dată în viață.

„Cred că în Berlin, la saună am dat cel mai mult. Aveam de pierdut foarte multe ore, dar n-am dat mult pe un serviciu, am dat mult pe mai multe servicii. Două fete, una cu accent maghiar, deci, bănuiesc Târgu Mureș, prietene.

În zona de lounge, de povestit, eu am zis <<Bă, facem ceva?>> Și a zis: <<Fii atent! ]ți recomandăm câteva colege, ca să ai și tu experiență pe mai multe continente și la final cu noi, amândouă>>.

Brazilia și Polonia m-au răvășit. Eu pentru asta lucram. Cred că ne-am apropiat de vreo 700 de euro. Eu stăteam la garsonieră, banii mei se duceau pe motoare și pe asta.”, a povestit Dani în podcastul lui Mihai Bobonete.