Carmen de la Sălciua își petrece timpul doar în locații fascinante. Cântăreței îi place foarte mult să călătorească, iar credința este unul dintre lucrurile de care se leagă mereu atunci când caută o vacanță binemeritată. Ei bine, în urmă cu puțin timp, artista se ruga în locurile sfinte din Ierusalim, alături de viitorul ei soț, Marian Corcheș. Solista a plecat în pelerinaj și le-a arătat fanilor pe rețelele de socializare tot ce a văzut acolo.

În timp ce Armin Nicoară era foc și pară, acuzând-o pe Carmen că i-a furat piesa, aceasta se bucura de istoria religiei creștine și de cele mai frumoase împrejurimi. Pentru un astfel de sejur, artista a plătit sume uriașe. Nu orice român le-ar putea achita dacă și-ar dori să meargă într-un asemenea loc.

Cât a costat pelerinajul în care a fost Carmen de la Sălciua

Dornică să vadă și să se roage în locurile sfinte, Carmen de la Sălciua a ținut neapărat să plece în pelerinaj cu viitorul ei soț, dar și cu viitoarea soacră. Atracțiile din Bethleem au impresionat-o profund pe artistă. Ba mai mult, aceasta și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul pelerinajului. Și le-a împărtășit aproape fiecare poveste a fiecărui colțișor din Ierusalim.

Astfel, pentru acest pelerinaj, cântăreața nu a plătit mai puțin de 1.000 de euro. Carmen a fost întrebată de internauți pe rețelele de socializare, cât a costat această excursie. Iar artista a menționat că a ajuns undeva la 1.000 și ceva de euro. Cu mențiunea că acest lucru se întâmplă doar dacă nu cumperi prea multe suveniruri.

Cât a plătit Carmen de la Sălciua pentru pelerinajul la Ierusalim. Majoritatea creștinilor nu și-ar putea permite o asemenea vizită. FOTO
social media

Suma piperată pe care a achitat-o Carmen pe excursia sa nu se află în buzunarele oricărui om de rând. Drept pentru care, curioșii, dar mai ales credincioșii care vor să plece în acest pelerinaj, vor trebui să-și strângă cu ceva timp înainte acești bani pentru a-și putea permite.