Ramona Olaru și-a îndelonit unul dintre cele mai visuri pe care le avea și anume să își cumpere o mașină scumpă, pentru care a muncit din greu și pentru care a mai muncit. Au trecut câteva luni bune de când asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a stat fără a avea propria sa mașină, pentru că nu își permitea să își achiziționeze una, dar ziua cea mare a venit și imediat cum a intrat în posesia bolidului s-a lăudat cu noua ei realizare pe rețelele sociale, unde este urmărită de mii de oameni.

Ramona Olaru, mașină de 35.000 de euro

Fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu le-a povestit fanilor ei că pentru ea cumpărarea unei mașini este o mare realizare și că a avut norocul să găsească omul potrivit care să o ajute să obțină ceea ce și-a dorit. Deși pentru unii acesta eu un lucru mărunt, nu se pune problema și în cazul ei.  Asistenta TV este în acest moment posesoarea unui BMW X4, alb.

Pentru aceasta a fost nevoită să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 35.000 de euro, pe care îi va da în rate din câte a spus ea, pentru că nu și-ar fi permis o mașină cu banii jos, dar nu regretă nimic, chiar dacă va mai plăti și munci pentru ea multă vreme de acum înainte. Se poate citi fericirea pe chipul ei, pentru că a luat o decizie foarte bună și pentru că a făcut ceva pentru ea și pentru binele său. Ramona Olaru este foarte fericită cu alegera făcută. Imaginea de mai jos este dovada vie a faptului că nu are niciun fel de regrete. Zambetul pana la urechi i-a bucurat tare mult pe fanii acesteia. I-au transmis numai mesaje de bine cu ocazia achiziționării primei sale mașini.

 

Cât a investit Ramona Olaru în prima sa mașină de lux: "Sunt fericită, pentru că..."

”L-am cunoscut pe Alex de la Brokerauto, care mi-a zis: ”Băi, cel mai bine ar fi să-și faci o firmă pe numele tău prin care poți să-ți iei această mașină pe care ți-o dorești”. Sunt fericită, pentru că am făcut lucrul ăsta pentru mine într-un final și am luat o decizie bună pentru mine”, a spus Ramona Olaru pe Instagram.