Iată cât trebuie să plătești pentru o porție de hamsii.

Vacanțele pe plajele din România nu și le mai permite orice cetățean. Prețurile sunt din ce în ce mai mari, începând de la cazare până la felurile de mâncare.
O porție de hamsii este cel mai popular deliciu de la malul mării, iar cei mai mulți dintre turiști îl consumă în fiecare vacanță. Totuși, cei care poftesc la o acești pești la restaurantele de pe litoralul românesc trebuie să se aștepte la prețuri exorbitante.
Sursa: Social Media
În majoritatea locurilor de pe litoral, prețul pentru o porție de hamsii de 100 g cu usturoi și o felie de lămâie începe de la 22 de lei și poate ajunge până la 25 de lei.

Românii comandă hamsii și primesc șprot

Chiar și la aceste prețuri, românii nu pot fi siguri că primesc ceea ce comandă. Comercianții au prostul obicei să vândă șprot în loc de hamsii. De cele mai multe ori, cumpărătorii nici nu își dau seama că au fost păcăliți, crezând că mănâncă mult doritele hamsii. Șprotul este un pește mult mai ieftin decât hamsiile și mai puțin gustos. Diferențele care există între aceste două specii sunt vizibile doar înainte de gătire.

Cât trebuie să plătești pentru o porție de clătie, în Mamaia

În ultima perioadă, mulți turiști s-au plâns de prețurile exagerate de pe litoralul românesc. Pe lângă cheltuielile ce ține de cazare și cele de pe plajă, oamenii trebuie să scoată bani frumoși și pentru mâncare.

Cartofii prăjiți, micii, salatele și mai ales hamsiile, sunt printre cele mai populare preparate din rândul oamenilor aflați pe litoral. În ultimii ani, prețurile s-au tot schimbat. Spre exemplu, cartofii, anul acesta s-au scumpit cu un leu față de anul trecut.

În altă ordine de idei, după ce mănânci preparate de genul, parcă ar intra și ceva dulce. Așadar, pentru a-ți delecta papilele gustative cu ceva dulce și bun, poți apela la clasicele clătite. Însă, trebuie să știi că nici acestea nu sunt ieftin. Așadar, pentru o clătită cu nutella și banane, va trebui să scoți nu mai puțin de 18 lei din buzunar.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.