Se pare Mary, concurenta care a părăsit competiția ”Puterea dragostei”, dar și cea care și-a găsit alesul inimii, a dezvăluit cine va câștiga marele premiu sa sfârșitul sezonului doi. Marinela Mavrodin consideră că cei care vor câștiga sunt Livian și Ella.

Părerea pe care o are Mary poate fi justificată. De-a lungul sezonului 2 al emisiunii ”Puterea Dragostei”, Ella și Livian au fost de cele mai multe ori favoriții săptămânii. Aceasta este o dovadă a faptului că cei de acasă îi apreciază și îi doresc a fi câștigătorii competiției.

”Ella și Livian vor fi câștigătorii. Așa cred eu, așa simt. Sunt cei mai iubiți de public și merită”, a mărturisit Mary.

Cine este Mary?

Marinela Mavrodin este fostă concurentă în casa ”Puterea Dragostei”. A concurat atât în primul sezon, cât și în al doilea. Cel din urmă s-a dovedit a fi unul castigator pentru Mary, pentru că a reușit să-și găsească alesul inimii, pe Robert. Aceștia sunt împreună și în momentul de față și urmează să se căsătorască. Robert a cerut-o de soție pe iubita lui chiar de Anul Nou.

Se pare că relația lor este pe drumul cel bun, cu toate că Mary este de părere că o relație începută în competițe este greu să o continuie și să o întrețină afară. Momentan, cei doi sunt foarte fericiți unul alături de celălalt și nu ar avea vreun motiv să pună capăt relației.

Dintre cuplurile care sunt acum în emisiune, singurul care crede că va rezista ”testului realității” este cel format de Andreea Pirui și Marius. Și asta pentru că Andreea Pirui i se pare că este mult mai matură decât restul fetelor din casă.

S-au aflat câștigătorii sezonului 2 ”Puterea Dragostei”! Nu, nu este Bianca
S-au aflat câștigătorii sezonului 2 ”Puterea Dragostei”! Nu, nu este Bianca

În vara lui 2019, în finala Puterea Dragostei sezonul 1, Bogdan Mocanu și Bianca au fost desemnați câștigătorii show-ului. Fiecare a primit câte 10.000 de euro. Atât Bianca, cât și Bogdan Mocanu au rămas și în sezonul doi de la Puterea Dragostei. Dacă Bogdan Mocanu a ales să părăsească emisiunea după ce a format un cuplu cu Andra, Bianca se află și acum în casa Puterea Dragostei, unde a avut o relație cu Livian, de care s-a despărțit de curând, conform cancan.