Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști din România la momentul actual. Acesta a participat la emisiuni precum ,,Puterea Dragostei” și  ,,Survivor România”. Cântărețul se bucură de popularitate iar melodiile sale sunt adevărate hituri. 

Culiță Sterp, un tânăr modest la capitolul îmbrăcăminte

Instagram

Culiță Sterp este unul dintre cei mai de succes cântăreți din țară. Deși câștigă zecii de mii de euro din concerte și evenimentele la care este invitat, artistul continuă să rămână modest în ceea ce privește vestimentația sa. Recent, cântărețul a postat pe rețele de socializare câteva fotografii.

În imagini se poate observa că artistul este îmbrăcat într-o ținută simplă. Acesta poartă o  pereche de pantaloni de trening, o bluză de culoare crem și o geacă. Geaca costă 1.450 lei și este de la Hugo.

Hugo.ro

Dacă alți artiști aruncă mii de euro pe haine și să se afișeze în ținute extravagante, Culiță Sterp preferă să nu cheltuie foarte mult la acest capitol. Chiar dacă își permite, cântărețul preferă să investească banii în alte lucruri. Acesta are un copil și este un părinte responsabil.

Culiță Sterp a devenit tătic de curând

După ce a divorțat de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a început o nouă relație cu Daniela Iliescu. Lucrurile au avansat foarte rapid, iar artistul a devenit tătic. În vara anului acesta, iubita sa a născut un băiețel. De asemenea, cântărețul ține să împărtășească momentele minunate prin care trece și fanilor săi. Acesta postează pe rețelele de socializare imagini alături de copil și iubita sa.

Culiță și Daniela sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri, iar fanii sunt mereu bucuroși să îi vadă împreună. Aceștia sunt extrem de recunoscători pentru venirea copilului pe lume. Cuplul nu se ferește să își exprime sentimentele în public, astfel că cei doi își mărturisesc sentimentele pe rețelele de socializare.

„Frumosul meu, sunt mândră de tine și felul în care te-ai descurcat în toate situațiile. Ai o ambiție și un calm aparte. Lumea te apreciază pentru asta i pentru mulți ești un exemplu, iar eu nu pot decât să confirm că de atâția ani de când te știu ai rămas același om simplu și bun, pe care faima nu l-a schimbat.”, declarat Daniela Iliescu pe Facebook după ieșirea din competiție a lui Culiță Sterp.