În 2017, Nicolae Guță, marele artist din industria muzicii de petrecere, s-a însurat cu Cristina. Focoasa blondină se pare că-l pusese pe jar la acel moment, întrucât aceasta îl modela pe artist după bunul ei plac. Guță nu îi ieșea tinerei din cuvânt. Iar la momentul acela, multe lucruri i-au fost interzise. 

Majoritatea l-au etichetat pe Nicolae Guță ca fiind un bărbat impunător. Dacă mulți credeau că artistul are ultimul cuvânt în fața unei femei, s-au înșelat. Se pare că în acea perioadă, artistul era sub papucul Cristinei, iar aceasta pusese stăpânire pe cântăreț.

Cristina i-a interzis manelistului să-și vadă copiii

Tânăra blondină din viața artistului, i-a interzis la vremea aceea să-și mai viziteze copiii, cerându-i să se ocupe doar de căsnicia cu ea. Ba mai mult, Cristina i-ar fi interzis artistului să mai acorde pensie alimentară copiilor.

În ciuda faptului că Nicolae Guță a declarat adesea la Tv că va avea tot timpul grijă de copiii săi și că îi va ajuta financiar, se pare că lucrurile s-au schimbat atunci când s-a căsătorit cu blondina.

”Cristina i-a spus că, de acum înainte, ea se ocupă de problemele financiare ale familiei lor. A pus, definitiv, lacăt pe borseta lui Guță, nu îl mai lasă să dea bani nici măcar copiilor pe car îi are cu altele.

I-a zis că dacă vrea liniște și iubire, trebuie să o asculte, altfel iese scandalul. Iar Guță nu a comentat nimic, dimpotrivă, nu îi iese din cuvânt” , spunea o sursă apropiată a artistului în acea perioadă.

Căsnicia lui Nicolae Guță cu Cristina, „militărie” la propriu! Ce îi interzicea blondina să facă
social media

Cum s-a decis Guță să se căsătorească cu Cristina

Nicolae Guță mai fusese într-o relație cu Cristina. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar apoi, faimosul artist i-a promis tinerei că se va schimba și că vrea să devină din nou partenera lui de viață. Decizia de a se căsători a fost luată chiar de el, întrucât Cristina rămăsese însărcinată. Astfel, cei doi au grăbit cununia civilă.

Romantic din fire, artistul i-a declarat blondei dragoste eternă și i-a spus că vrea să-i devină soție chiar în anul cu pricina. De asemenea, artistul i-a mai promis atunci că nu o va mai înșela și agresa. Cei doi și-au unit apoi destinele. Din păcate însă, la ceva timp, Guță și Cristina au divorțat. Oricum, fanii nu se așteptau ca artistul să rămână pe viață cu vreo femeie pe care o întâlnește. Pe parcurs, artistul a mai avut relații, așa cum i-a obișnuit pe toți.