Proprietatea din Hunedoara a ajuns pe unul dintre cele mai cunoscute site-uri de vânzări din România.

Casa părintească a lui Arsenie Boca, situată în Hunedoara, a fost scoasă la vânzare de către o agenție imobiliară din Cluj-Napoca. Proprietatea, care face parte din patrimoniul spiritual ortodox și are o suprafață de 8,5 hectare, apare într-un anunț publicat pe olx.ro.

Casa în care și-a petrecut copilăria Arsenie Boca se vinde la un preț uimitor

Casa părintească a părintelui Arsenie Boca a ajuns pe un site celebru de vânzări. Mai multe fotografii cu imobilul, care este considerat loc sfânt, au fost publicate într-un anunț de către o agenție imobiliară din Cluj.

Sursa: Captură Youtube

Situată pe dealul Bujoara, din satul Vața de Sus, județul Hunedoara, proprietatea este un adevărat „colț de Rai”. Cu o suprafață de 8,5 hectare, proprietatea se bucură de un peisaj mirific, la o altitudine de 600-650 m, chiar în inima Munților Metaliferi.

Casa în care a copilărit Arsenie Boca a ajuns la vânzare pe OLX

Și prețul este unul pe măsură. Conform anunțului, casa în care a copilărit Sfântul Părinte Arsenie Boca costă 10.000 de lei.

„Ocazie unică! Se vinde locul natal al Sfântului Părinte Arsenie Boca. Oportunitate unică, în România, pentru investitorii imobiliari! Se vinde locul natal al Sfântului Părinte Arsenie Boca, de pe dealul Bujoara, din satul Vața de Sus, comuna Vața de Jos, județul Hunedoara.

În Munții Metaliferici, din județul Hunedoara, într-un peisaj de poveste, într-un loc retras, binecuvântat, la o altitudine de 600-650 m, în 1910 a văzut lumina zilei, cel ce avea să fie cunoscut și numit în popor Sfântul Ardealului, părintele Arsenie Boca. 

Aici și-a petrecut copilăria până la vârsta de 12 ani, alături de mama sfinției sale, Creștina și tatăl Iosif.

Astăzi se mai păstrează doar vatra casei părintești, însemnată de o cruce de marmură albă, ridicată de credincioșii locului, iar că semn de sfințenie a locului astăzi se află construită o frumoasă bisericuță a Schitului Bujoara, schit de măicuțe, ce poartă hramul și ocrotirea Sfântului Ioan Iacob Hozevitul, de la Neamț.

Proprietatea are 8,5 Ha – Teren extravilan, fânețe și teren arabil, 2 căsuțe+ anexă+ 1 foișor de vară. Locația: satul Vața de Sus, comuna Vața de Jos, județul Hunedoara, România. Proprietatea face parte din patrimoniul spiritual ortodox, unică, inestimabilă, ca valoare spirituală. Aşteptăm ofertele dumneavoastră, pentru cumpărarea acestui mirific loc pământesc.”, se arată în anunțul postat pe olx.ro.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.