Iată cum poți obține o sumă mai mare de bani pentru imobilul pe care îl scoți la vânzare.

Cum să obții un preț mai mare pentru casa scoasă la vânzare. Dacă doriți să vindeți o proprietate, este important să o puneți în valoare pentru a obține cel mai bun preț. Iată câteva îmbunătățiri simple pe care agenții  le recomandă.

Anumite detalii dintr-o casă fac diferența. Cu aceste sfaturi, puteți crește prețul proprietății dvs. cu până la 10.000 de euro.

Cum să obții preț mai mare pentru casa scoasă la vânzare: Ce îmbunătățiri vor crește valoarea casei dumneavoastră?

Dacă fac casa mai plăcută, anumite îmbunătățiri pot avea, de asemenea, un impact asupra prețului de vânzare, cum ar fi alegerea culorii pentru camera de zi, stilul bucătăriei și decorațiunile interioare. Aceste detalii joacă un rol important în determinarea prețului de vânzare al unei proprietăți. Așadar, toate detaliile sunt importante.

Prin urmare, gândește-te întotdeauna la îmbunătățirea atractivității casei tale, chiar dacă fiecare potențial cumpărător are un stil diferit de al tău, cel mai important lucru este prima impresie pe care o face casa ta. O grădină bine îngrijită, o bucătărie bine organizată și o baie bine concepută vor crește, fără îndoială, valoarea locuinței dumneavoastră.

Din acest motiv, proprietarii sunt sfătuiți să își întrețină și să aibă grijă de casa lor înainte de a o scoate la vânzare. În plus, anumite îmbunătățiri pot fi valoroase pentru casa dumneavoastră pentru a crește numărul de potențiali cumpărători.

Sursa: Social media

Pentru a vă ajuta să obțineți o valoare mai bună, iată câteva sfaturi pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a vă scoate casa la vânzare.

Cum să obții un preț mai mare pentru casă: O bucătărie deschisă crește valoarea casei tale

Cunoscută și sub numele de insulă de bucătărie, bucătăria deschisă aduce o notă modernă în casa ta. De asemenea, crește valoarea proprietății dumneavoastră. Nu ezitați să îmbunătățiți această încăpere a casei dvs. investind în scaune și ustensile suplimentare, în mai multe spații de depozitare și, dacă este posibil, în mărirea zonei de lucru.

Cum să obții un preț mai mare pentru casă: Culoarea este fundamentală într-o casă

Pentru a vă vinde casa la un preț bun, este important să țineți cont de culoarea acesteia. Ar trebui să fie coerentă și neutră pentru a se potrivi tuturor gusturilor. De asemenea, trebuie să vă asigurați că culorile pe care le alegeți se completează între ele.

În acest fel, puteți reîmprospăta cu ușurință aspectul proprietății și evitați ca viitorul cumpărător să fie nevoit să o vopsească din nou atunci când se mută. Printre culorile care vor contribui la crearea impresiei de spațiu mai mare se numără verde salvie, crem și roz pal.

Cum să obții un preț mai mare pentru casă: Obloanele elegante vor îmbunătăți aspectul casei

Dacă vreți ca proprietatea dumneavoastră să fie mai valoroasă, nu trebuie să neglijați obloanele casei dumneavoastră. Îngrijirea lor sau adăugarea lor va îmbunătăți considerabil aspectul casei dumneavoastră. Acestea oferă, de asemenea, intimitate și protecție, beneficii suplimentare care vor fi pe placul oricărui potențial cumpărător.

Vânzarea unei case nu este o sarcină ușoară. Așa că luați în considerare aceste sfaturi pentru a obține cel mai bun preț posibil.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.