Carmen Tănase este o actriță desăvârșită și, mai nou, pare că are un succes formidabil și pe TikTok. În urmă cu doar câteva zile, artista și-a făcut cont, însă reacțiile fanilor au fost cât se poate de neașteptate pentru actriță. A reușit să strângă sute de mii de fani în nici cinci zile. Așa că a vorbit despre secretul care i-a adus și succesul în atât de scurt timp.

Carmen Tănase este o actriță extrem de iubită și apreciată. Are o mulțime de fani și se bucură de un succes la care unii doar ar îndrăzni să viseze. După ce actrița a cucerit inimile fanilor ei pe Instagram și Facebook, iată că de acum o vom putea găsi și pe TikTok.

Carmen Tănase, un nou record pe TikTok! Cum a reușit să atingă succesul în nici cinci zile: „Am pornit dintr-o joacă”
social media

Carmen Tănase, un adevărat star și pe TikTok

Carmen Tănase și-a făcut cont de TikTok acum câteva zile și, după ce a postat doar câteva filmulețe, deja numărul de urmăritori a explodat la câteva sute de mii. Se par că dintr-o joacă actrița a ajuns să fie întrebată despre secretul care stă în spatele succesului ei pe această platformă de socializare, așa că actrița a și oferit răspunsul în cadrul unui interviu.

Cu toate că ceea ce se întâmplă pe TikTok nu este deloc pe placul ei, Carmen Tănase și-a făcut cont pe această platformă din ambiție și pentru că își dorește să ofere ceva educativ comunității sale.

Cât despre secretul ei, se pare că actrița nu deține nici măcar unul, însă nu a ezitat să le mulțumească tuturor fanilor ei cu această ocazie.

„Am pornit dintr-o joaca. M-am ambiționat și am zis ca pot și eu sa devin virală. Ce-i drept nici nu știu sa umblu foarte bine pe aplicația asta. Nu știu nimic despre TikTok. Am aruncat un ochi sa văd care e situația si e puțin stupid. Eu nu vreau sa ma scalamb pe TikTok, vreau sa fac ceva din care sa învățam.”, a declarat Carmen Tănase.