Reclamă
Reclamă

Carmen Tănase este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi din țară. Aceasta dă dovadă de o sinceritate nemaintâlnită până acum. Joacă atât în seriale de televiziune, cât și în piese de teatru. În ultima perioadă, vedeta nu a mai apărut în foarte multe spectacole ca în anii trecuți, fiindcă pandemia a făcut „ravagii” în toate domeniile de activitate.

Carmen Tănase a dezvăluit distincția dintre animal și om

Chiar dacă este o persoană puternică, sinceră și asumată, Carmen Năstase nu s-a sfiit să mărturisească faptul că are temeri foarte mari. Aceasta a ajuns, în cele din urmă, să compare oamenii cu animalele. A declarat că în viață se găsește foarte rar un om onest, precum un animal de companie. Declarațiile acesteia au reușit să surprindă, fără doar și poate, pe internauți.

Carmen Tănase trăiește o mare dezamăgire! De ce se teme actrița cel mai mult
Happy Channel

„Mă tem de oameni, îmi pare rău că spun asta! Eu și trăiesc cu animale de când sunt mică și e o diferență ca de la cer la pământ între onestitatea unui om și onestitatea unui animal, nici nu se compară! Foarte rar întâlnești un om atât de onest cum poate să fie un animal, nu iubitor, că vulpea nu e iubitoare!”, a declarat a Carmen Tănase în timpul podcastului lui Mihai Morar.

Se pare că temerea cea mai mare a lui Carmen Tănase este chiar omul, semenul său. Aceasta îl compară cu un animal, atunci când vine vorba de nivelul de onestitate. Se cunoaște că actrița este o mare iubitoare de animale, fără de care nu și-ar putea închipui viața. Cu toate acestea, atunci când trebuie să plece în concediu, întâmpină mai multe probleme. Una dintre acestea este că trebuie să apeleze la cunoștințe disponibile care să aibă grijă de animalele sale de companie.

Reclamă

„Cu vacanțele e greu, mai plec, dar trebuie să găsesc pe cineva care să vină să stea într-una din case, nu e ușor, dar este o chestie asumată, îmi place și nu aș putea să trăiesc fără”, a declarat Carmen Tănase cu ceva timp în urmă.

Reclamă
Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro