Carmen Tănase este fără doar și poate una dintre cele mai iubite actrițe din România.

Pandemia i-a “lovit” puternic pe artiștii din întreaga țară, iar mulți dintre ei au cautat să schimbe ceva în viața lor. Se pare că actrița Carmen Tănase a preferat să se mute. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, artista a dezvăluit cât de grea a fost decizia de a plecat din București. Fiul ei a influențat-o în acest sens. Evident, actrița revine în Capitală ori de câte ori are un spectacol, sau o filmare.

1.Viața fară agitație

Carmen Tănase s-a mutat din Capitală. Cine a convins-o pe actriță să facă acest pas
social media

„M-am mutat la țară la inițiativa lui Tudor pe care, în principiu îl ascult, pentru că el este un înțelept așa. Nu mi-a fost ușor. Nu m-aș fi văzut niciodată la țară. Eu eram omul aglomerației până acum. Dacă se putea să îmi iau un apartament în Centrul Vechi, acolo unde e muzică. Pe mine nu mă deranjează bubuielile, muzica tare.

Cu evenimentele astea lucrurile astea s-au schimbat total. Nu mai e nimic din ce era înainte. El mi-a zis că de fugit nu mai avem unde să fugim, pentru că peste tot este cam la fel. Singura soluție ar fi să ne apropiem mai mult de traiul acela mai simplu, mai firesc, mai normal și să fim un pic mai departe de haosul marilor orașe mai ales. Hai să ne mutăm la țară. Eu nu am zis nu. Altă dată aș fi zis să mă lase cu țara lui.”, a declarat Carmen Tănase în cadrul podcast-ului.

2.O alegere inspirată

Nu a fost așa simplu cum a crezut. Cautarea unei locuințe a durat șase luni de zile. Speranța a venit într-o zi destul de stresantă.

“Am hotărât să ne mutăm la țară și din clipa aia am început să caut. Șase luni am căutat. Știu toate casele de vânzare de pe o rază de 60 de kilometri din jurul Bucureștiului din toate județele. El mă presa. Am văzut zeci de case și în zeci de sate și nu îmi plăcea nimic.

Într-o bună zi eram destul dezamăgită, ne și certasem, el mă presa și am țipat la el… am văzut o căsuță. I-am trimis-o. Noi nu stăteam împreună până atunci. Acum stăm împreună, dar nu mai stăteam împreună de când avea 18 ani.”, a mai declarat actrița.

Deși inițial Carmen Tănase nu voia să scape de agitația din București, se pare că liniștea noii case este ca de vis. Actrița a povestit ca în spatele casei sale vin căprioare, are un râu vis-a-vis de casă, iar vecinii sunt minunați.

“A doua zis ne-am întâlnit cu agentul și am mers acolo. Până am ajuns la căsuța mea am văzut chestii extraordinare. Când am plecat de acolo a fost liniște pe drum și i-am spus agentului că ne sfătuim și îi dăm un telefon. Mai aveam de văzut a doua zi o casă în Letca Veche. Tudor mi-a zis că nu mai mergem. Eu nuam vrut la drumul principal. Nu îți imagina că sunt cocioabe, sunt case moderne. Avem pădure. E viață. Avem râu vis-a-vis de casă. În spatele casei vin căprioare. Am niște vecini de treabă, care iubesc animalele. Eu nu voiam vecini, dar sunt oameni foarte mișto.”, a conchis Carmen Tănase.