Carmen și fiul ei au fost extrem de afectați de moartea lui Victor Parhon, criticul de teatru. Cei 2 au depășit foarte greu momentul

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite actrițe din România. Aceasta are un succes incredibil în lumea teatrelor și a filmelor. Ceea ce mulți nu știu însă, este că a trecut prin episoade crunte în urmă cu 22 de ani, atunci când soțul său și-a dat ultima suflare. Artista face mărturisiri copleșitoare!

Deși viața ei pare a fi perfectă datorită carierei de succes, Carmen Tănase a dus multe lupte grele. De când soțul ei s-a stins din viață, aceasta nu și-a mai refăcut viața și și-a crescut fiul de una singură.

1. Carmen Tănase, marcată profund de moartea soțului ei

Carmen Tănase a trecut prin clipe cutremurătoare, atunci când soțul său și tatăl copilului ei s-a stins din viață. Actrița a declarat că fiul lor a fost extrem de afectat de moartea tatălui și că a fost o perioadă extrem de grea pentru cei doi.

„A fost un moment foarte greu, nu știu dacă cel mai greu, poate că egal cu ăsta a fost când l-am pierdut pe tata. Dar a fost un moment amar. Eu m-am luat la trântă cu doamna periculoasă în negru și am zis: „Te înving, nu mi-e frică de tine!”.

Și faptul că nu am reușit să o înving… Eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe, așa am considerat atunci să-i ascund adevărul, pentru ca el să fie pozitiv. Tot timpul i-am zis o rezolvăm. Numai eu știu ce era.” a declarat Carmen Tănase în cadrul podcastului susținut de Mihai Morar.

2. Soțul lui Carmen Tănase a suferit de cancer pulmonar

Victor Parhon, soțul actriței a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, iar ea i-a fost alături până în ultima clipă de viață. Carmen încerca să-l încurajeze pe Victor spunându-i acestuia că se va vindeca și că boala va trece prin tratament.

Am ținut-o așa până în ultimul moment și acest lucru m-a învins. El știa diagnosticul, dar i-am spus că-l putem învinge, că se poate. Eu știam că nu se poate. El mi-a spus mie diagnosticul, dar după amănuntele… Psihologia omului bolnav se schimbă foarte tare. Țucu era un om foarte inteligent, peste medie, nu puteai să-l păcălești, nu puteai să-l duci cu vorba.

Nu mergea nici cu teatru, cu nimic. Și, cu toate acestea, când s-a îmbolnăvit, a mers pe mâna mea și nu a mai controlat. Am zis că eu trebuie să-i dau speranță. Ce să-i zic? Că e inoperabil? Și nici nu întreba. Și am profitat ca să-i întrețin speranța” a mai adăugat actrița.

Carmen Tănase, declarații sfâșietoare despre drama trăită în urmă cu 22 de ani: “A fost un moment foarte greu”
social media

3. Fiul lui Carmen a fost cel mai marcat de moartea tatălui său

Carmen a mărturisit că tragedia din urmă cu 22 de ani, l-a afectat teribil pe fiul ei, întrucât acesta devenise foarte introvertit. Nici în prezent actrița nu poate spune că băiatul a depășit drama.

„În pumni mi-am revenit după momentul ăsta, mi-am revenit pentru că nu am avut încotro. Lui Tudor i-a fost greu. A fost genul de copil care nu a arătat, dar eu știam. Când a venit acasă și i-am dat vestea, s-a dus în baie și nu a ieșit de acolo. Nu l-am auzit plângând, dar a plâns. I-am zis: „tata nu mai e!”. (…) A fost așa de greu încât nu a trecut nici acum peste acest moment” a completat Carmen în cadrul podcastului.

 

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.