Carmen Simionescu, adevărul despre operațiile estetice.

Carmen Simionescu se poate bucura de o frumusețe de invidiat, iar artista a dezvăluit adevărul despre operațiile estetice. Dacă până în prezent nu a vrut să ofere detalii despre intervenția pe care o are, de această dată fiica lui Adrian Minune a mărturisit că și-a pus implant mamar, fiind singura intervenție chirurgicală.

Fiica lui Adrian Minune  a fost mai sinceră ca niciodată, iar artista a organizat o serie de întrebări pe pagina ei personală de Instagram, iar urmăritorii au fost curioși să afle dacă frumoasa cântăreață și-a pus implant mamar.

Câte operații estetice are Carmen Simionescu

Carmen Simionescu își ține prietenii virtuali la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată vedeta a dezvăluit că are o intervenție chirurgicală, chiar dacă până în prezent nu a oferit detalii despre acest lucru. Deși era vizibil că artista a apelat la implant mamar, de-abia acum și-a făcut curaj și a recunoscut acest lucru public.

Sursa: Instagram

Fiica lui Adrian Minune a organizat o serie de întrebări, iar fanii au fost curioși să afle la ce doctor și-a pus implantul mamar, iar vedeta a dezvăluit și câteva detalii despre această intervenție.

„Momentul adevărului, nu am negat niciodată că am această intervenție estetică, dar nu sunt de acord să vorbesc public despre chestia asta, fiind o parte intimă a corpului.”, a declarat Carmen Simioescu, pe Instagram.

Ce alte intervenții mai are Carmen Simionescu

Carmen Simionescu este de fiecare dată sinceră atunci când vine vorba de intervențiile pe care le are. Fiica lui Adrian Minune a mai apelat la o procedură estetică, mai exact injectarea buzelor cu acid hialuronic.

„Cred în faptul că dacă tu nu te simți bine cu tine e o problemă. Atunci sunt de acord cu aceste retușuri, dar în momentul în care ele sunt o problemă”, a spus Carmen Simionescu.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.